Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Mācāmies flirtēt jeb kā pievērst sev vīriešu uzmanību

Redakcija
Redakcija

Vēl pirms pāris gadsimtiem flirts tika uzskatīts par mākslu un pat par neatņemamu jaunas meitenes, kura jāizdod pie vīra, audzināšanas sastāvdaļu. No romāniem zinām, ka 15-gadīgām jauanvām tika nolīgti skolotāji, kas mācīja etiķeti un flirta mākslu- mācīja pareizi turēt vēdekli, runāt ar jaunekli, dejot un pareizi uzšūt balles kleitu, lai pievērstu pielūdzēju uzmanību, kā arī daudz ko citu.

Bez tam, meitenes apmācīja arī pašu mātes, tantes, pieaugušas dāmas un precētas draudzenes. Tolaik par nepieklājīgu tika uzskatīts atklāts flirts ar meitenei iepatikušos jaunekli. Lai dotu signālu jeb zaļo gaismu, pietika ar vienu vienīgu smaidu, tālāk viss bija atkarīgs no vīrieša.

Šodien meitenes pašas atzīstas mīlestībā un pat kautrīgi nenolaiž acis tajā brīdī. Tomēr nedrīkst aizmirst, ka vīrietis ir mednieks un viegls medījums viņu ilgi nesaista. Tā nu reiz ir iekārtots stiprais dzimums, ka viņam pašam patīk iegūt sievietes uzmanību. Vīrietim patīk spēle, tāpēc labāk lieciet viņam sajust, ka spēle tikai sākusies, pie kam tā, lai nākamreiz jūs redzot, viņa sirds sāktu pukstēt straujāk.

ĪSTĀ VIETA FLIRTAM

Darbs nav vieta flirtam, un, ja jūs plānojat dienesta romānu, aprobežojieties ar smaidu, satiekot savu mīļoto pie printera vai sapulcē. Darba vietā nav v'ēams novērsties no saviem tiešajiem pienākumiem.
Arī restorāni un kafejnīcas praktiski nav piemēroti flirtam, uz šejieni nāk paēst un atpūsties. Toties klubi gan ir īstā vieta šim mērķim- šeit var atslābināties, padejot un parunāties.

Tāpat iepazīties var palīdzēt arī sportisks rīta vai vakara skrējies parkā. Svaigs gaiss un dabas tuvums rosina attiecību rašanos. Tikai necentieties apdzīt vīrieti, šis apstāklis var izspēlēt ar jums ļaunu joku.

FLIRTA SATĀVDAĻA- GAITA

Pievērsiet uzmanību savai gaitai. Nevajag skriet pa galvu pa kaklu un nevajag arī slāt lieliem, platiem soļieM. Gaitai jābūt līganai: ejiet viegli šūpojot gurnus- tas padaraīs jūs īpaši sievišķību, un jums aiz muguras ejošais vŗietis noteikti nepaliks vienaldzīgs.
Aizmirstiet par stingru sejas izteiksmi, sarauktu pieri, drūmu skatienu un sakniebtām lūpām- tas viss atbaidīs vīriešus. Domājiet par kaut ko labu un rezultāts neliks sevi gaidīt.

KĀ PAREIZI FLIRTĒT

Jums iepaticies jaunais cilvēks? Paskatieties viņam tieši acīs, lēnām virziet skatienu uz lūpām un kaklu, pasmaidiet un tad novērsiet skatienu sāņus. Šī ir ļoti efektīva metode. Bez tam, - iemācieties klausīties sarunu biedru un neaizmirstiet tajā pat laikā viegli pavērt lūpas, ik pa brīdim izrādot sajūsmu par stāstīto. Varat arī kaut ko pajautāt, kad rodas tāda izdevība. Vienvārdsakot, izrādiet interesi.

Ja jūs ne visai labi saprotaties ar savu jauno cilvēku, nav obligāti skaidroties, izsakot skaļas un nepiedienīgas replikas. Atcerieties žestu valodu- piemēram, var vienkārši paspēlēties ar savu matu šķipsnu vai viegli pieskarties viņa rokai.

Runājoties ar vīrieti, izmantojiet paņēmienu, kuru var nodēvēt par "atspulgu". Tikai darīt gan to vajag neuzbāzīgi, lai neizskatītos smieklīgi. Ja viņš sarunas laikā jums ir pienācis tuvāk, izdariet to pašu. Vai arī, otrādi,- ja viņš ir apsēdies, viegli imitējiet viņa kustības.
Viņšs jums izteica komplimentu? Nepalieciet parādā. Piemēram, ja viņš izteica sajūsmu par jūsu matiem, tad atbildiet, ka priecājaties par to. Tas rosina vīrieša interesi par jums.

Ieskaties! Tas ir ne tikai ineteresanti, bet arī noderīgi!

Ideālu sieviešu nav, bet ir sievietes, kas prot apģērbties tā, lai vienmēr izskatītos lieliski. Ja arī jūs pat ikdienišķākajā apģērbā vēlaties līdzināties kinozvaigznei un vienmēr un visur izskatīties efektīgi, tad izmantojiet BREDLIJA BEIJU unikālos padomus!

„Bredlijs Beiju prot pārsteigt! Viņš spēj padarīt sievieti debešķīgi skaistu neatkarīgi no viņas auguma formas un izmēra. Daudzi dizaineri to nespēj sasniegt pat visu mūžu.”
Pola Abdula

„Bredlijs patiesi izprot sievietes auguma īpatnības. Viņam piemīt reta spēja radīt niansētu un katrai sievietei piemērotu tērpu, lai gan mēs esam tik dažādas! Ejot pa sarkano paklāju kādā no viņa radītajiem tērpiem, es vienmēr jūtos skaista un seksīga.”
Karaliene Latifa

Titulētais Holivudas slavenību modes dizaineris BREDLIJS BEIJU strādā ar slavenībām – ar Halli Beriju un Opru Vinfriju, ar Selmu Haijeku un Debru Mesingu, ar Evu Longoriju un daudzām citām aktrisēm un dziedātājām. Viņš ir bijis Halston modes nama radošais direktors – tur radītie tērpi rotājuši Harper’s Bazaar, Essence un citu glancēto žurnālu vākus, kā arī izmantoti vairākos populāros TV raidījumos – Opras šovā, E!, Live with Regis and Kelly un telekanāla MTV pārraidē House of Style.

Latviešu stiliste un make-up māksliniece Una Bernatoviča saka: "Ir teiciens: "Nav sliktu figūru, ir nepiemērots apģērbs". Šī varētu būt brīnišķīga rokasgrāmata ikvienai sievietei, kas iemācīs jebkuru augumu padarīt pievilcīgu."

Grāmata izdota Apgādā Zvaigzne ABC un iegādājama visās Latvijas grāmatnīcās