Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Ko vīrieši patiesībā domā par sievietēm, kurām ir pāri 30

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Katra sieviete vēlas pēc iespējas ilgāk palikt jauna un patikt vīriešiem. Tāpēc mūsdienās, tieši tāpat kā visos citos laikos, sievieti uztrauc divi jautājumi: viņas vecums un izskats.

Lai būtu formā, dāmas katru mēnesi izdod milzu naudu par kosmētiku, atjaunojošiem līdzekļim un skaistumkopšanas saloniem. Taču kāda ir vīrieši attieksme pret sievietes gadiem? Ko viņi patiesībā domā, kad saka "viņai ir pāri trīsdesmit"? Pacentīsimies tikt par to skaidrībā.

Vcumam pāri 30 ir savi plusi un mīnusi.

Vairums vīriešu par lielāko priekšrocību uzskata dzīves pieredzi. Sieviete, kā likums, šajā vecumā, jau ir daudz ko pieredzējusi. Un tas nebūt netiek teikts sliktā nozīmē. Vienkārši sieviete, kad viņai ir pāri 30, labāk izprot cilvēkus. Viņa jau ir paspējusi izbaudīt savu pieaugušo dzīvi un tagad vēlas maigumu, pastāvību un mierīgu laimi. Tieši tā trūkst jaunām meitenēm. Jāsaka, ka ir arī izņēmumi, taču reti.

Otra priekšrocība ir seksualitāte. Šī vecuma sievietes labāk zina, kas vīrietim vajadzīgs gultā, nekā 20 gadus veca meitene. Jaunākā droši vien var pārspēt viņu straujumā, taču gultā jāmāk atslābināties, un to jaunās meitenes nemāk.

Pie kam lielākā daļa vīriešu uzskata, ka sievietes, kuras ir pārkāpušas 30 gadu slieksni, ir jaunas un skaistas. Viņas labi apzinās savas priekšrocības un trūkumus, kā arī saprot, ka skaistums ir milzu spēks. Tāpēc arī prot to izmantot daudz smalkāk un akurātāk, pasniedzot sevi labākajā gaismā, un pareizi reaģējot uz vīriešu komplimentiem.

Kas attiecas uz darbu, tad daudzas dāmas šajā vecumā ir ir krietni pavirzījušās uz augšu pa karjeras kāpnēm, un tāpēc var vairāk laika veltīt ģimenes dzīvei.

Nobriedušam vīrietim šāda sieviete ir īsts atradums. Tas ir labākais variants ģimenes veidošanai. Savukārt jauna meitene parasti vēl nemaz nezina, kas viņai dzīvē vajadzīgs.

Katrs vīrietis vēlas, lai viņam blakus atrastos gudra, uzticīga un par sevi pārliecināta sieviete. Tieši tāpēc viņiem diezgan ātri apnīk romāni ar pavisam jauniņām meitenēm.

Apkopjot plusus, varu teikt, ka sievietē, kurai ir pāri 30, vīrietis redz uzticamu, mīlošu un gudru sievieti, ka stingri stāv uz savām kājām.

Tomēr sievietēm pāri 30 ir arī savi mīnusi. Īpaši tām, kuras jau bijušas precētas un pārdzīvojušas šķiršanās smagumu.

Gandrīz visi vīrieši uzskata, ka laulības izjukšanā vainīga bijusi sieviete. Un tas var nozīmēt, ka viņai ir ne pārāk jauks raksturs vai arī viņa ir pārāk prasīga pret savu vīrieti.

Tāpat vairākums vīriešu uzskata, ka sievietes, kas vecākas par 30 gadiem, meklē vīrieti vairāk aiz aprēķina, nekā mīlestības dēļ, un tas bieži vien kļūst par attiecību pārtraukšanas iemeslu no vīrieša puses.

Paradoksāli, bet neprecēta sieviete šajā vecumā vīriešos izraisa daudz jautājumu. Viens no izplatītākajiem ir- kāpēc viņa joprojām nav precēta? Labi, ja viss slēpjas karjerā, bet ja nē? Ja nu viņa ir egoistiska, kas neprot veidot kopdzīvi, mīlēt cienīt un novērtēt vīrieti?

Vēl viena lieta, no kuras baidās vīrieši- prasīgums.

Un pēdējais mīnuss, ko min vīrieši, lai arī cik smieklīgi tas neizklausītos, ir uzskats, ka viņai nav bijis neviena vīrieša.

Nobeigumā teikšu tikai vienu: ikvienam vīrietim ir vienaldzīgs sievietes gadu skaits, ja viņš to patiesi mīl.