Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


10 situācijas, kad labāk pateikt "Jā, mīļā!"

10 situācijas, kad labāk pateikt "Jā, mīļā!"
Ivara Puķes foto

''Jā, mīļā!’’ var būt divi visiedarbīgākie vārdi ikviena vīrieša vārdu krājumā. Tie palīdzēs ātrāk pabeigt jebkuru sarunu par svarīgiem jautājumiem, taču tie var būt arī tavas bojāejas cēlonis.

1.’'Jā, mīļā!’’ ir brīnišķīgs telefona sarunu pārtraukšanas līdzeklis. Tava sieva saņem, ko grib, turklāt neredz tavu sejas izteiksmi.

2.Kad sieva gaužas, ka atkal jāiznes atkritumu spainis, viņu visvieglāk apklusināt, īstajā brīdī pasakot ‘’Jā, mīļā!’’

3. Centies neteikt sievai ‘’Jā, mīļā!’’ citu klātbūtnē. Taviem draugiem tas var šķist jocīgi, toties tu par šo komēdiju vēlāk dārgi samaksāsi.

4.Kad sieva pūlas pateikt ko svarīgu vai gūt virsroku strīdā, vārdi ‘’Jā, mīļā!’’ viņai nemaldīgi ziņo: ‘’Labi, tu esi uzvarējusi. Vai tagad es varu mierīgi skatīties futbolu?’’

5.Nekad nesaki ‘’Jā, mīļā!’’ sievasmātei! Tu savu kļūdu nožēlosi visu atlikušo mūžu. Turklāt tas ir kāda cita puiša pienākums!

6.Nekad neatbildi ‘’Jā, mīļā!’’, kad tev prasa: ‘’Vai es izskatos resna?’’ Tas nepārprotami liecina, ka tu neesi dzirdējis jautājumu.

7.Šad tad iestarpināti ‘’Jā, mīļā!’’ ir efektīvs līdzeklis, kā pārliecināt automašīnas aizmugurējā sēdeklī sēdošo sievu, ka tu patiešām klausies.

8.‘’Jā, mīļā!’’ ir atbilde uz jebkuru jautājumu, kas sākas ar ‘’Vai tu atcerējies, ka...”

9.Cilvēces vēsture pierāda, ka pēc vārdiem ‘’Jā, mīļā!’’ nekad nav uzreiz sekojis sekss. Ja gribi mīlēties, labāk izdomā citu sakāmo.

10.Ja sieva apgalvo, ka tu pārāk bieži lieto izteicienu ‘’Jā, mīļā!’’, pārmaiņas pēc pacenties ieklausīties. Var gadīties, ka nemanot esi ieslīdzis pašapmierinātībā un vairs neizturies pret sievas domām ar pienācīgu cieņu. Nākamreiz, kad tev šķitīs, ka sieva uzsāk sarunu par dzīvi un savu izpratni par pasauli, izslēdz televizoru, noliec pie malas savu darāmo un parunājies ar viņu. Jūsu ilgā, kopīgā nākotne glabā neierobežotas iespējas pateikt ‘’Jā, mīļā!’’ kādu citu reizi.

/ Vendija un Deivids Haberti.
‘’Es un Tu. Mūsu kopdzīves sākums’’ /