Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Par to, kas mīt mūsos

Par to, kas mīt mūsos
Publicitātes foto

Reizē ar cilvēka ķermeņa piedzimšanu, dzimst vēl kāds... vai kas. Tas ir cilvēka Sāpju ķermenis.

Šis radījums, sākumā mazs un nevarīgs, nu gluži kā cilvēka bērns, pieaug ātri. Tas barojas no visām negatīvajām emocijām caur negatīvajiem notikumiem, kurus tas, starp citu, pats izraisa.

Tas ir tik spēcīgs, ka bieži runā un attiecīgi rīkojas cilvēka vārdā, pilnībā pārņemot kontroli pār situāciju un, protams, apgriežot notikumu interpretāciju sev vēlamā virzienā.

Šis radījums mīt tajā pasaulē, kurā laiks neeksistē, tāpēc tas ir ārkārtīgi labi informēts par gaidāmajiem notikumiem, darījumā iesaistīto cilvēku paradumiem un pieņemamajām robežām. Līdz ar to tas spēj notikumus laicīgi pārveidot un iztulkot.

Tas vienmēr ir gatavs atkāpties, lai nākotnē saņemtu lielāku enerģijas devu- tas notiek, piemēram, iemīloties. Divi cilvēki tiek atbrīvoti uz laiku no nāvējošā tvēriena, lai tikai tie kļūtu tuvāki un atvērtos viens otram, kas nozīmē daudz lielāku enerģijas devu. Kad tas ir noticis, kāds enerģijas ķēriens!

Strīdoties, sava starpā cīnās abu pušu Sāpju ķermeņi. Bet ne jau viens ar otru; tie cinās, lai pēc iespējas vairāk atņemtu nabaga aizmigušajiem cilvēciņiem. Tāpēc strīdā vēl nekad nav dzimusi patiesība.

Atpazīt to var vērojot savu prātu, kad tajā sāk skanēt skaļā balss par pilnīgi acīmredzamo netaisnību, kas indivīdam tiekot nodarīta.

Nereaģēšana- ir vienīgā metode, kā atbrīvoties no šī parazīta.