Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:380, Did:0, useCase: 3


Par ko liecina tava acu krāsa. 11 galvenās pamatkrāsas

Redakcija
Redakcija

Par cilvēku daudz ko var pastāstīt viņa runas maniere, žesti, gaita, sejas vaibsti, mīļākās krāsas apģērbā. Tomēr lielākais un nopietnākais informācijas avots ir acis. Ne velti radies teiciens: acis- dvēseles spogulis, Astrologi ir pārliecināti, ka acīs atspoguļojas visa dzimšanas horoskopa planētu krāsu palete, kas, savukārt, liecina par viņa tieksmēm un talantiem. Acu nozīmi raksturu pētīšanā apliecina arī mūsdienu zinātniskie pētījumi: katra cilvēka acis savā nokrāsā ir neatkārtojamas.

Ļoti tumšas, gandrīz melnas acis

Šādu acu īpašnieki ir enerģētiski spēcīgi cilvēki. Viņi ir sīksti, izturīgi, ar nemierīgu raksturu un pilni iniciatīvas. Melnas acis liecina par cilvēka kaislīgumu un plašo sirdi. Tādus cilvēkus nebaida nekādi šķēršļi . Un ja viņi būs kaut ko ieņēmuši galvā, tad, lai sasniegtu savu dievināto objektu, darīs visu. Apturēt viņus nav iespējams. Kaut gan šī apsēstība var sekmēt ne tikai uzvaras prieku, bet arī pārsteidzīgu lēmumu radīto rūgtumu.

Brūnas acis

Tie, kam ir brūnas acis, jau no dabas ir apveltīti ar šarmu, jūtīgumu un asprātību. Viņi ir ļoti temperamentīgi cilvēki. Brūno acu īpašnieki ātri iekarst, taču viegli aizmirst visus pāridarījumus. Par viņu trūkumu var uzskatīt biežās kaprīzes. Astrologi apgalvo, ka cilvēki ar brūnām acīm (Saules un Venēras sajaukums ar Saturna piemaisījumu) ir ārkārtīgi sabiedriski un viegli saprotas ar citiem. Viņi ātri iemīlas, tomēr cik ātri viņos dzimst mīlas liesmas, tikpat ātri reizēm arī nodziest.

Gaiši brūnas acis

Gaiši brūno acu īpašnieki ir kautrīgi, sapņaini un uz vientulību tendēti. Viņus var uzskatīt par pragmatiķiem, kas, iespējams, padara viņus tik strādīgus un centīgus. Uz šiem cilvēkiem vienmēr var paļauties- viņi nekad nepievils. Par brūno acu īpašnieku īpatnību var uzskatīt viņu individuālismu, tieksmi visu darīt pašiem. Dzīvē viņi parasti daudz sasniedz. Taču necieš ietekmi no malas. Astrologi piebilst, ka gaiši brūno acu īpašnieki (Saules un Venēras enerģiju sajaukums) ir ļoti jūtīgi un var citiem nerdzot smagi pārdzīvot uz sevi tendētu apvainojumu vai pāridarījumu.

Zilas acis

Zilo acu īpašnieki (krāsa atbilsts planētai Venēra) ir romantiķi, ļoti emocionāli un jūtīgi cilvēki. Viņi ir spējīgi ne tikai neprātīgi iemīleties savā partnerī, bet arī aizraut viņu ar savu kaislīgo trauksmi. Viņu domu gājiens brīžiem var šķist pilnīgi neparedzams. Starp citu, šādiem cilvēkiem līdztekus visam pārējam, ir ļoti attīstīta taisnīguma izjūta, reizēm viņi gatavi aizstāvēt taisnību pat tad, ja tas pašiem ir par sliktu. zilacainie cilvēki ir ļoti patiesi. Viņu galvenais trūkums- augstprātība un uzpūtība. Viņie patīk pastrīdēties, iesaistīties konfliktos, steidzināt notikuku gaitu. Zilacainie ne vienmēr saprot svešas problēmas.

Tumši zilas acis

Cilvēkiem ar tumši zilām acīm (Venēras enerģija ar Mēness enerģijas klātbūtni) ir raksturīga uzstājība, pie kam viņi ir ļoti tendēti uz sentimentalitāti. Šie cilvēki viegli pakļaujas savām kaprīzēm, bet viņu garastāvoklis atgādina neparedzamu pavasara vēja pūsmu. Viņi neaizmirst pāridarījumus arī tad, kad dvēselē jau sen piedevuši.

Gaiši zilas acis

Gaiši zilas acis bieži vien slēpj sevī kādu viltu. Šādu acu īpašnieki ir mērķtiecīgi un ne pārāk sentimentāli cilvēki. viņus nav iespējams iežēlināt pat ar asarām. Dažreiz viņi cieš no spēcīgu dusmu lēkmēm vai depresijas, kurai nav pamata. Taču šādas garastāvokļa izpausmes ir ļoti retas. Biežāk gaišzilo acu īpašniekiem ir mierīgs raksturs, kaut gan vienveidība viņus nomāc.

Pelēkas acis

Pelēko acu īpašnieki ir ķoti gudri un izlēmīgi. Viņi, saskaroties ar problēmām, nekad neslēpj kā strausi galvu smiltīs. Tieši otrādi, risina tās bez vilcināšanās. Līdz ar to ir pilnīgi bezspēcīgi situācijās, kur prāts nav palīgs. Pelēkas acis ir jūtīguma un zinātkāres liecinieki. Šādiem cilvēkiem viss interesē. Tieši tāpēc viņiem veicas karjerā un mīlestībā.

Tumši pelēkas acis.

Tumši pelēku acu īpašnieki (pelēkā krāsa atbilst Merkūram, bet vēl tumšāka nokrāsa liecina par Saturna enerģijas klātbūtni) ir drosmīgi un ietiepīgi. Viņi ir pašaizliedzīgi, ar stipru gribasspēku un apņēmību apveltīti cilvēki. Bieži vien greizsirdīgi, kaut gan necenšas to pārāk afišēt. Ja jūsu partnerim (partnerei) ir tumši pelēkas acis, tad var teikt, ka jums ir paveicies- šādi cilvēki gandrīz vienmēr savā mūžā mīl tikai vienu.

Pelēkizaļas acis

Cilvēkiem ar pelēkzaļām acīm ir ļoti izteikts gribasspēks. Viņiem pa spēkam būs sasniegt jebkuras dzīves virsotnes. Kaut arī ar šiem cilvēkiem ir grūti par kaut ko vienoties, tieši tas viņiem bieži vien palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Pelēkzaļo acu īpšnieki ir stūrgalvīgi, kas sev svarīgos jautājumos var izrādīt apbrīnojamu stingrību un nepiekāpību.

Zaļas acis

Zaļacainie cilvēki ir ļoti maigi un draudzīgi. Viņu jūtas vienmēr ir patiesas, viņi mīl no visas sirds un ir uzticīgi savam partnerim. Zaļas acis bieži vien ir īstiem bruņiniekiem. Uz zaļo acu īpašniekiem vienmēr var paļauties, par ko viņus augstu vērtē draugi. Savukārt ienaidnieki šos cilvēkus neieredz par viņu principialitāti un rakstura stingrību. Zaļo acu īpašnieki ir labi klausītāji un sarunu biedri. Vispār šie cilvēki pieskaitāmi pie labvēlīgākās kategorijas. Viņi stabili ar abām kājam stāv uz zemes, pie kam daba tiem devusi arī iztēles spējas. Lieliski tiek galā ar vadošiem amatiem.

Dzeltenas jeb Tīģerkrāsas acis

Šāda acu krāsa cilvēkiem sastopama ļoti reti. Cilvēkiem ar šādām acīm piemīt reti talanti, viņi spēj lasīt citu domas. Dzelteno acu īpašnieki ir artistiski, ar radošu pieeju pei jebkuras lietas risinājuma. Ja jums nekā slikta padomā nav, tad kontaktēties ar šiem cilvēkiem ir īsta bauda.

Lai arī kādā krāsā būtu jūsu acis, atcerieties, ka ceļš uz pilnību atvērts absolūti visiem, neatkarīgi no tā, kas cilvēkam ir dots no dabas.