Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:74, Did:0, useCase: 3


Bezbailības meklējumos

Nekad neaizmirsti māku riskēt- nekad, nekad. Vienmēr paliec spējīgs uz risku. Lai kur arī tu atrastu iespēju riskēt, nekad nepalaid to garām, un tu nebūsi zaudētājs. Risks ir vienīgā garantija tam, ka tu esi patiesi dzīvs.

- Jo dzīvāks ir cilvēks, jo vairāk viņam problēmu. Bet tur nav nekā slikta, jo tieši, cīnoties ar grūtībām, pieņemot izaicinājumu, tu audz.

- Lai kur būtu izvēle, izvēlies nezināmo, riskanto, bīstamo, neaizsargāto, un tu nekad neapmaldīsies.

- Tas, kas var tikt iedots, nevar būt patiess. Patiesais tev jau ir, ir tikai jānoņem melīgais.

- Ir jābūt visdrosmīgākajam pamatojumam, la būtu individualitāte:- Nav svarīgi, ka visa pasaule ir pret mani. Vienīgais, kas ir svarīgi,- lai mana pieredze būtu patiesa.

- Tikai cilvēkiem, kuri dzīvo ar citu viedokli, ir vajadzīgs citu atbalsts.

- Pārstāj pakļauties citu iespaidam. Labāk ielūkojies sevī...Ļauj svam iekšējam saprātam runāt ar tevi. Uzticies tam. Ja tu tam uzticies, tas augs. Uzticies tam, tad tu to baro un tas kļūst spēcīgāks.

- Tajā mirklī, kad tu nebaidīsie no pūļa, tu vairs nebūsi avs, tu kļūsi par lauvu.

- Brīvība dod tev spārnus...Vienkārši esi tas, kas tu patiesībā esi. Un ne nieka neraizējies par pasauli. Tad tu jutīsi bezgalīgu atslābumu un dziļu mieru sirdī.

- Dzīvot riskējot nozīmē dzīvot. Ja tu nedzīvo riskēdams, tu vispār nedzīvo.

- Drosmīgie iet uz nebēdu. Viņi meklē bīstamas iespējas. Viņu dzīves filozofija nav apdrošināšanas kompānijas filozofija. Tā ir kalnā kāpēja, kaskadiera, sērfera dzīves filozofija. Un ne tikai no ārpuses viņi traucas pa viļņiem, viņi to dara arī iekšējās jūrās. Un ne tikai ārēji viņi rāpjas Alpu un Himalaju virsotnēs, viņi meklē arī iekšējās virsotnes.