Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:74, Did:0, useCase: 3


Turpinām meklēt un noturēt

Turpinām meklēt un noturēt
Publicitātes foto

Katras attiecības ir kā eksāmens.

...Katras attiecības ir kā eksāmens...kuru nākas izturēt!...būtībā, šo eksāmenu ir jānoliek abiem kopā...tas ir sava veida risks...gaismas meklējumi--- abi dodas meklēt gaismas slēdzi kopā , ja to atrod un ieslēdz.,tad viss notiek!..Protams, ka to meklējot, nākas arī kaut ko pārvarēt tumsā, līdz nokļūst līdz slēdzim....

...Vai reizēm ātri nepagurstam šai ceļā, pat vēl nenoejot pusceļu???...un slēdzis paliek neieslēgts.

Laimīgs pāris nebūt nav ābols,kuru Dievs pārgriezis un kura pusītes nu atradušas viena otru.

Katrs cilvēks ir veselums, vērtība pats par sevi, tāpēc piesaista ievērību un, varbūt pat neapzinoties, raida maģiskos signālus un atbalsojas otra sirdī.

Vēlēšanās atrast otru pusīti mudina meklēt sev līdzīgo, lai gan patiesībā pievelkas pretējie poli. Kad nu otru es nav izdevies satikt, tad vienādības vārdā viņu cenšas par tādu padarīt ar labu vai ļaunu.

Kur gan radusies doma , ka pārgrieztu ābolu iespējams salipināt un ka šis bezcerīgais mēģinājums ir labākais, ko divi cilvēki var savai laimei vēlēties!

     [+] [-]

, 2010-06-08 18:33, pirms 14 gadiem
Es gribu satikt gudru sievieti, kuru es varētu mīlēt un cienīt, un kura arī mani mīlētu un cienītu.

     [+] [-]

, 2010-06-09 16:53, pirms 14 gadiem
vai tad nu gudru sieviešu trūkst?