Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Video: #8 "Joga ar Baibu Kranāti" – BAILES UN NEMIERS

Redakcija
Redakcija
No Epadomi arhīviem. 2015. gads. Sākot 2015. gadu, katru nedēļu Epadomi.lv videorubrikā "Joga ar Baibu Kranāti" jogas speciāliste, pasniedzēja, gaismas jogas autore Baiba Kranāte aicināja uz teorētisku un praktisku jogas nodarbību. Katru nedēļu jauna tēma, bet viss kopā tikai un vienīgi – Tava ķemeņa un dvēseles labsajūtai. Šoreiz tēma pavisam praktiska, aktuāla un tieši tāpēc arī ļoti noderīga.

Ņemot vērā ģeopolitisko stāvokli un nemitīgās sarunas par un ap karu Ukrainā, kā arī iespējamajām provokācijām Latvijā, šodien piedāvājam aktuālu tēmu- kā regulēt baiļu vai nemiera sajūtu sevī. Tātad astotā tēma - BAILES UN NEMIERS.

Baiba Kranāte: "Patiesi harmoniskam, sevi sakārtojušam, ar pašcieņu apveltītam cilvēkam neviens pāri nedarīs. Viņa realitātē tas nebūs iespējams. Piemēram, mēginot iztēloties, šķiet neiespējami iesist smaidīgam, nevainīgam bērnam. Vai nebēdnīgam kucēnam. Protams, mēdz būt reti izņēmumi, bet tas jau ir atsevišķs stāsts.
Nav neviena cita, kas veidotu visu, kas esi, visu, kas ar un ap Tevi, kā tikai Tu pats. Arī tas, ko dēvē par kolektīvo realitāti, ir tikai Tevis paša pagarinājums. Tieši tāpēc mūs -cilvēkveidīgās būtnes uz Zemes -dēvē par visvarenākajām: izmainot vienu mazu daļiņu -sevi,mēs izmainām un ietekmējam Visu, kas ir.
Visbiežāk tas nav viegli, taču cita ceļa nav. Un, turpinot pārliecināties, ka gadsimtiem zināmie "zobs pret zobu" ved strupceļā, mūsdienu cilvēks saprot, ka citas iespējas nav. Tāpēc jau mēs šobrīd runājam par to, ka pienācis laiks, kad mēs atceramies, kas mēs esam -Radītāji."

Visas 22 tēmas noskatāmas ŠEIT

Vairāk par Baibu Kranāti, nodarbībām un jaunās realitātes principiem baibalifeart.com
Vērtējums: +2