Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


5 lieliski palīgrīki lielajām veļas dienām

Redakcija
Redakcija

Lielā veļas diena ikvienā no mājsaimniecībām tiek gaidīta satraucošu bažu pavadībā. Kā tikt galā ar netīrās veļas kalniem pēc iespējas raitāk? Ikvienai sevis cienošai mājsaimniecei talkā nāks kvalitatīvs un inovatīvs veļas mazgāšanas, kā arī tās tālākajai apstrādei nepieciešamais aprīkojums. Lai iepazītos ar jaunākajām tehnoloģijām un palīgiem, turpiniet lasīt.

Veļasmašīna ar iestrādātu ‘’Fuzzy Logic’’ tehnoloģiju

Protams, neviena mājsaimniecība nav iedomājama bez kvalitatīvas un pietiekoši ietilpīgas veļas mazgājamās mašīnas. Taču, vai esat pazīstams ar jaunākās paaudzes ‘’Fuzzy Logic’’ jeb izplūdušās loģikas tehnoloģiju? Lai gan tās nosaukums nereti ievieš neskaidrību patērētāju prātos, patiesībā tās darbība ir gana vienkārši izskaidrojama.

‘’Fuzzy Logic’’ sistēma ir ļoti noderīga inovācija, kas visu darbu praktiski izdara Jūsu vietā. Tas nozīmē, ka veļas mašīna, pateicoties tajā iebūvētajiem viedajiem sensoriem, pati nosaka nepieciešamo veļas mazgāšanas režīmu, mazgāšanas ilgumu, veļas netīrības pakāpi, kā arī apģērba auduma sastāvu un pielietojamā ūdens cietību. Lieliski, vai ne tā?

Apģērba tvaikošanas ierīce

Lielisks palīgs lielajās veļas dienās būs arī speciāla apģērba tvaikošanas ierīce jeb apģērba tvaikotājs. Ar ko apģērba tvaikotājs atšķiras no parasta gludekļa? Pirmkārt, tvaikošanas ierīču izmantošanai nav nepieciešams gludināmais dēlis. Otrkārt, tvaikotāja lietošana pilnībā izslēdz apģērba apdedzināšanas riskus. Treškārt, tvaikošanas ierīce ir lieliski piemērota ātrai apģērba gabalu atsvaidzināšanai, kā arī ir viegli pārvadājama un izmantojama ceļojumu vai īsāku pārbraucienu laikā.

Papildu ērtajam un kompaktajam dizainam, noteikti jāuzslavē arī fakts, ka tvaika ierīce būs piemērota smalkiem un īpaši krokainiem audumiem. Proti, ja gludekļa izmantošana šādu apģērbu apkopē tikai paildzinās Jūsu lielās veļas dienas norises gaitu, tad tvaikotājs dos pretējo rezultātu – padarīs Jūsu darbu pēc iespējas raitāku.

Veļas žāvētājs, kas aprīkots ar siltumsūkņa tehnoloģiju

Ikvienai mājsaimniecei noteikti būtu vērts rūpīgi apdomāt arī atsevišķa veļas žāvētāja iegādi. Elektriskie veļas žāvētāji ir mūsdienīgas ierīces, kas ne tikai saudzīgi izžāvēs tikko izmazgāto veļu, bet arī parūpēsies par tās mīkstināšanu, kā arī sīko auduma krociņu izlīdzināšanu.

Labāko ražotāju veļas žāvētāji visbiežāk ir aprīkoti arī ar vairākām papildu funkcijām. Kā vienu no tām noteikti jāmin siltumsūkņa tehnoloģiju, kas ir īpaši piemērota delikātu audumu žāvēšanai. Tā saudzē smalko audumu šķiedras no pārmērīgas apstrādes, kā arī ir ļoti energoefektīva – par papildu tēriņiem elektroenerģijas ziņā nudien nav pamata satraukties.

Termo atstarojošs gludināmais dēlis

Vai esat aizdomājies par jaunākajām inovācijām gludināmo dēļu pasaulē? Jā, arī gludināmie dēļi iet līdzi laikam un piedāvā arvien jaunākus risinājumus modernajām mājsaimniecēm. Viens no tiem ir gludināmā dēļa virsmas pārklāšana ar termo atstarojošu materiālu. Ko tas nozīmē? Viss ir pavisam vienkārši!
Termo atstarojošais dēlis jeb ‘’Air Board’’ piedāvā jaunu un pilnībā optimizētu veļas gludināšanas pieredzi. Šie dēļi parasti ir līdz pat 25 % vieglāki nekā pārējie, kas nozīmē, ka tā pārvietošana no vienas vietas uz otru nesagādās nekādas grūtības.

Un tas vēl nav viss! Speciāli pielāgotais termo atstarojošais materiāls palīdzēs samazināt Jūsu gludināšanas laiku līdz pat veseliem 33 %, pateicoties virsmas lieliskajai spējai efektīvi atstarot gan gludekļa izdalīto siltumu, gan tvaiku.

Daudznodalījumu veļas grozs

Visbeidzot pievērsīsimies arī veļas groziem. Lai gan veļas grozus gluži nevarētu iekļaut inovatīvo un ar dažādām tehnoloģijām aprīkoto palīgrīku sarakstā, ir vērts uzsvērt, ka daudznodalījumu veļas grozi būs daudzreiz efektīvāki par parastajiem veļas groziem.

Vairāku nodalījumu veļas grozi, kā jau iesaka to nosaukums, ir aprīkoti ar vairākiem nodalījumiem netīrās veļas uzglabāšanai. Visbiežāk tie ir trīs groziņi, kas paredzēti sekojošajām veļas kategorijām – baltā, melnā un krāsainā veļa. Izmantojot šādu veļas groziņu sistēmu, Jūsu patērētais veļas škirošanas laiks, pirms tās ievietošanas veļas mašīnā, pavisam noteikti saruks vismaz uz pusi.

Raitākai un efektīvākai veļas dienu norisei

Ieviesiet jaunāko tehnoloģiju vēsmas arī savā veļas apstrādes ekipējumā, apskatot un iegādājoties Jums piemērotākās ierīces tiešsaistes režīmā! Interneta veikals 220.lv savā daudzveidīgajā sortimentā ir apkopojis vispopulārāko ražotāju preces, kas nepārprotami atvieglos arī Jūsu saspringto lielās veļas dienas režīmu. Par efektīvu un raitu mājas darbu soli!