Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Būtiskākie faktori, ja esi jauna dīvāna meklējumos

Redakcija
Redakcija

Jauna dīvāna iegāde visbiežāk ir ļoti liels piedzīvojums ikvienam. Nereti notiek arī tā, ka cilvēki savā starpā sastrīdas, meklējot piemērotāko dīvānu savam mājoklim. Lai strīds nenotiktu, vēlamies sniegt pāris noderīgus padomus, kuri ļaus izvēlēties piemērotāko dīvānu, kas kalpos ilgi un kvalitatīvi.

Pirmais padoms: Izvēloties piemērotāko dīvānu savam mājoklim, noteikti pievērs uzmanību tam no kāda karkasa ir veidots dīvāna rāmis. Mūsdienās ir pieejami trīs populārākie un izplatītākie karkasi – koka, metāla, kā arī kombinētais, kuru veido koka brusas ar kokskaidu plāksnēm. Ja istaba ir iekārtota klasiskā stilā, tad tajā noteikti ļoti skaisti iederēsies dīvāns ar koka rāmi. Koka rāmi bieži vien tiek izgatavoti no ļoti augstas kvalitātes materiāliem, tostarp, ozola, riekstkoka, kā arī oša. Savukārt, ja vēlies koka karkasu, bet nevēlies tērēt pārāk lielu naudu dīvāna iegādei, tad viens no lētākajiem variantiem varētu būt dīvāni ar karkasu, kas veidoti no bērza koksnes. Izmaksu ziņā šāds materiāls ir daudz lētāks, tajā pat laikā tas ir ļoti izturīgs materiāls un noteikti kalpos ilgu laiku. Tāpat ir pieejami arī dīvāni ar metāla karkasu. Ja kādreiz šādu materiālu visbiežāk redzējām tikai krēslos, tad tagad tas pamazām pāriet arī uz dīvāniem, tādā veidā padarot tos mūsdienīgus un modernus. Metāla karkasi ir pieejami ļoti dažādās krāsu variācijās, tāpēc noteikti varēsi atrast sev tīkamāko. Šādi dīvāni parasti lieliski iederas dažādos birojos.

Otrais padoms: vienmēr pārliecinies no kāda pildījuma ir veidots konkrētais dīvāns. Tieši no tā arī būs atkarīga dīvāna noturība un ilgtspēja. Ja izvēlēsies lētāku dīvānu, tad tam pildījumā noteikti tiks izmantots porolons. Jāņem gan vērā, ka šāds materiāls nekalpos ļoti ilgu laiku un maksimums pēc diviem gadiem tas sāks drupt un pamazām nolietosies, kas attiecīgi radīs jaunus izdevumus, jo būs jāmeklē jauns dīvāns. Savukārt dārgākie dīvāni tiek pildīti ar lateksu. Tas ir viens no elastīgākajiem materiāliem, kurš noteikti kalpos ļoti ilgu laiku. Tu vari iegādāties arī dīvānu, kuram ir vairāki pildījuma slāņi. Piemēram, apakšējais slānis tiek veidots no cietāka materiāla, savukārt augšējā slānī tiek izmantots plānāks un arī mīkstāks materiāls. Tādā veidā ir iespējams iegūt gan kvalitāti, gan arī pašiem būs ērti atpūsties uz šāda tipa dīvāna.

Trešais padoms: iegādājies savai mājai un augumam piemērotāko dīvānu. Bieži vien cilvēki noskata dīvānu un nemaz nepainteresējas par to, kāds ir konkrētā dīvāna izmērs. Pēc tam, ienesot dīvānu mājās, top skaidrs, ka dīvāns ir vai nu pārāk maziņš vai arī pārāk liels un aizņem pārāk daudz vietas. Tu noteikti nevēlies situāciju, kad dīvāns aizņem pārāk daudz vietas un kļūst nevis par labu papildinājumu istabā, bet gan par traucēkli. Izvēloties dīvānu obligāti pievērs uzmanību tam, cik lielu dīvānu iegādāties, lai tas gaumīgi iederētos Tavā istabā.

Ja vēlies iegādāties dīvānu, kas kalpos ļoti ilgu laiku, tad ieteikums ir iegādāties tādu dīvānu, kura audumā ir iešūts rāvējslēdzējs. Tādā veidā būs iespēja pēc laika, kad nolietosies dīvāna pildījums, apmainīt to pret citu pildījumu. Lai gan sākumā varētu šķist, ka dīvāna izvēle ir galvassāpes raisošs notikums, tomēr izvēles procesā noteikti vienmēr atceries to, ka pēc dīvāna iegādes varēsi baudīt neaprakstāmu atpūtu uz jaunā dīvāna viens vai arī kopā ar saviem mīļajiem!

Iegādājies dīvānu interneta veikalā 220.lv – taupi laiku un naudu!