Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


6 paņēmieni kā noformēt un sadalīt telpu zonās

Redakcija
Redakcija

Ja jums patīk lielas un brīvas telpas minimālisma stilā, tad sava dzīvokļa galvenajā zonā varat izveidot paaugstinājumu (podiumu), kuru bez visa pārējā, varēs izmantot arī mantu glabāšanai. Turklāt, šādā interjerā iederēsies visdažādākās transformējamās mēbeles.

Interesanti sadalīt telpu var, nokrāsojot to dažādās krāsās. Piemēram, viesistabas sienu, pie kuras gribat izveidot pusdienošanas vai atpūtas zonu, var nokrāsot kontrastējošā krāsā. Ja ir vēlēšanās, papildus virsmu var izcelt ar faktūras palīdzību, pirms krāsošanas tai uzklājot speciālu uz akrila bāzes veidotu līdzekli- špakteļmasu, uz kuras, pirms tā nožuvsi, var viegli veidot vēlamo reljefu.

Bez tam uz vienas no sienām var vienkārši izveidot krāsainu zīmējumu (ar akrila krāsām) vai fototapeti, kas kopumā attēlo telpas stilu. Tie var būt, piemēram, etniskie motīvi, ziedi, ornamenti, abstrakcijas utml. Jūs varat izmantot gan šablonus, gan gleznot ar otiņām, gan līmēt jau gatavus attēlus.

Pie logiem, tradicionālo aizskaru vietā, var piestiprināt audeklu no puscaurspīdīga, gaiša auduma ar augšdaļā un apakšdaļā iestiprinātām līstēm , kas būs ne tikai interesants telpas noformējums, bet kalpos arī kā kinoekrāns.

Skaisti noformēt un sadalīt zonās istabu var, izveidojot dekoratīvu starpsienu.

Sadalīt telpu zonās var arī ar mēbeļu palīdzību.

Šodien, lai māja iegūtu savu individualitāti, nav noteikti jāizmanto dizaineru pakalpojumi un jāpasūta dārgas mēbeles no kataloga. Ir pilnīgi pietiekami ļaut vaļu savai fantāzijai.

Pacentieties noformēt sava dzīvokļa dažādos stūrīšus tādā veidā, lai tie atspoguļotu savu saimnieku individualitāti.
Un nevajag baidīties eksperimentēt, sajaucot savā starpā dažādus stilus.