Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Dekoratīvā PANNO dizains interjerā

Redakcija
Redakcija

Dekoratīvais PANNO uz sienas ir īsta odziņa un brīnišķīgs akcents jebkurā interjerā. Pie kam šādu PANNO var veidot visdažādākajā stilistikā, piemeklējot to katra cilvēka individuālajai gaumei, vai tas būtu klasiskais stils, japāņu vai antīkais stils utt. Nelielam ieskatam esam sagatavojuši dažus interjera variantus, kuru dizaina noformēšanā izmantots PANNO.

Protams par klasiku interjera noformēšanā, izmantojot dekoratīvo PANNO, uzskatāms antīkais un klasiskais stils.
PANNO uz sienas var veidot no visdažādākajiem materiāliem, taču visbiežāk tā ir keramika, kuru izmanto vannasistabu dekorēšanai, un to var izveidot arī pašu spēkiem.
Jaunums mūsdienās ir moduļu PANNO interjerā

Izveidot PANNO paša spēkiem no keramikas itin nemaz nav grūti. Dažādus interesantus risinājumus mūsdienās piedāvā daudzi veikali, kuros iegādājami visdažādākie keramikas flīzīšu motīvi.

Dekoratīvais PANNO interjerā izskatās ļoti neparasti un izsmalcināti

Moduļu PANNO interjerā skaisti izskatīsies tajās telpās, kuras ir iekārtotas haitek vai minimālisma stilā.

     [+] [-]

, 2015-01-08 14:31, pirms 9 gadiem
Skaisti, profesionāļu darināti paraugi, taču gribas piebilst, ka nepieciešama pietiekoši plaša telpa lai darbs nenomāktu,"nekristu ārā", kas praktiski neiespējami bez profesionāļa pakalpojuma. Jāpiebilst, līdzīgas extras ir dārgas, parasti izmanto sabiedriskajās telpās,sevišķi mozaikas vai līdzīgās tehnikās darinātos.