Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Desmit populārākās kļūdas, veicot iekšdarbu remontu

Redakcija
Redakcija

Remonts var būt patiesi jautrs process, taču, ja tiek pieļautas kļūdas, ilgtermiņā tas var izmaksāt ļoti dārgi. Ja Jūs, tāpat kā citi, veicot iekšdarbu remontu, esat ieinteresēts ietaupīt, esiet uzmanīgs – izvairieties no šīm desmit kļūdām, kas remonta procesā tiek pieļautas visbiežāk!

1. Tiek lietoti nekvalitatīvi materiāli

Ir materiāli, kuri maksā mazāk, un tam ir savs iemesls – tie ir zemas kvalitātes. Ja remontam izmantosiet nekvalitatīvus materiālus, visticamāk, pavisam drīz remontu nāksies atkārtot. Ja vēlaties ietaupīt, taupiet nevis uz materiālu, bet gan darba rēķina!

2. Tiek sasteigts process

Kvalitatīvs remonts prasa daudz pūļu un laika. Jārēķinās arī ar to, ka remonta procesa gaitā var rasties neplānotas problēmas, kuru risināšana prasa papildu laiku. Vienas telpas iekšdarbu remonts prasa aptuveni 3-6 mēnešus, tādēļ neriskējiet un nesteidzieties, jo tas manāmi ietekmē gala rezultātu.

3. Netiek izveidots un noteikts budžets

Remonts maksā un prasa vairāk, nekā cilvēks pirms tam domā un plāno. Pirms remonta jāpārliecinās, ka būsiet spējīgs to finansēt. Sākotnējai summai nepieciešams pievienot aptuveni 10-20 procentus, un, ja kāda iemesla dēļ radīsies papildu izdevumi (tie noteikti būs), Jūs būsiet sev pateicīgs.

Remonta vajadzībām tiek izsniegti arī ilgtermiņa kredīti bez ķīlas – ja izmantojat aizdevumu, rūpīgi izvērtējiet nepieciešamo summu un to, vai pēc tam varēsiet to atmaksāt!

4. Tiek veikta pašdarbība bez pieredzes

Taupīšanas nolūkos mēdzam pieļaut muļķīgus lēmumus, viens no tiem – iekšdarbu remonts ir vienkāršs, to iespējams izdarīt patstāvīgi. Bez pieredzes tas nav iespējams! Ja vadāties pēc minējumiem, vēlāk var rasties nopietnas problēmas, kuru risināšana prasīs pamatīgus izdevumus.

5. Tiek veikti neprecīzi mērījumi

Neprecīza mērīšana ir viena no izplatītākajām, taču dārgākajām kļūdām, ko iespējams pieļaut. Ņemiet vērā veco, labo teicienu – septiņas reizes nomēri, vienu nogriez.

6. Netiek mainīts izkārtojums un dizains

Veicot iekšdarbu remontu, var rasties šaubas un pat bailes par gala rezultātu. Esiet atvērti un ļaujieties jaunām lietām! Kad sāksiet apdomāt iespēju kaut ko mainīt, noteikti sapratīsiet, ka tas nav tik grūti, kā iepriekš domājāt. Gala rezultātā varat iegūt pilnīgi svaigu un jaunu telpu – tikai atcerieties, ka nevajadzētu pārvērtēt savas spējas!

7. Tiek veikti pārsteidzīgi lēmumi

Var pienākt mirklis, kad liekas, ka remonts jāveic tūlīt pat, taču šādu lēmumu jāpieņem uzmanīgi. Iedomājieties savu dzīvi pēc remonta, apdomājiet savas vēlmes un vajadzības. Pēc tam, kad būsiet visu apdomājis, iespējams, sapratīsiet, ka tas, ko gribējāt, patiesībā Jums nemaz nav vajadzīgs.

8. Tiek remontētas vairākas telpas vienlaicīgi

Veicot iekšdarbus, katru telpu vajadzētu remontēt atsevišķi. Tas ietaupīs gan Jūsu laiku, gan enerģiju, gan finanses.

9. Tiek realizēti mirkļa impulsi

Daudzi mēdz veikt remontu, balstoties uz mirkļa vēlmēm un vajadzībām, tomēr pirms tam vajadzētu saprast, kādu Jūs vēlaties redzēt savu mājokli ne tikai šodien, bet arī pēc 5, 10 vai pat 20 gadiem. Šāds skatījums var palīdzēt Jums pieņemt pārdomātus lēmumus, turklāt tikai tā varēsiet būt drošs, ka pēc kāda laika nenāksies veikt atkārtotu remontu.

10. Netiek nodrošināta efektīva komunikācija

Remonts var radīt daudz un dažādus jautājumus, tomēr visbiežāk uz šiem jautājumiem netiek meklētas atbildes. Veiciniet efektīvu komunikāciju – ja iekšdarbus esat uzticējis kādam speciālistam, noteikti runājiet un uzdodiet jautājumus, tikai tā varēsiet izvairīties no pārpratumiem.

Varbūt vēlaties veikt iekšdarbu remontu, taču nezināt, kur iegūt finansējumu? Izvēlieties uzticamu aizdevēju – kredītlīnija no Creamcredit.lv var palīdzēt īstenot Jūsu kvēlākās remonta idejas! Taču pirms tam rūpīgi izvērtējiet savas iespējas kredītu atmaksāt.