Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


7 idejas nelielas lodžijas iekārtošanai

Redakcija
Redakcija

Piedāvājam dažas idejas, kā labiekārtot balkonu, lai nezustu tik dārgie kvadrātmetri, un lai tas nepārvērstos pieliekamajā, kur glabāt nevajadzīgas lietas. Jo pat ļoti nelielu lodžiju var pārvērst par jauki iekārtotu un funkcionālu telpu.

Visvienkāršākais variants ir lodžijas apvienošana ar istabu, taču labāk to būtu iekārtot kā atsevišķu telpu.

Lodžija- darbistaba

Ja novietosiet uz balkona rakstāmgladu, grāmatu plauktu vai skapīti, tad iegūsiet gaišu darbistabu, kur netraucēti strādāt.

Lodžija- ziemas dārzs

Dārzkopji un puķumīļi uz lodžijas var izveidot mini dārziņu, kas īopaši priecēs ziemas mēnešos un kļūs par brīnišķīgu atpūtas vietu.

Lodžija- ēdamistaba

Ja izeja uz lodžijas atrodas virtuvē, tad lieliska ideja būs izveidot ēdamistabu, kur varēs ne tikai ieturēt maltītes, bet arī uzņemt ciemiņus.

Lodžija- sporta zāle

Tiem, kas aizraujas ar sportu, lodžija būs īstā vieta nelielai sporta zālei, kur novietot trenažieri un sporta inventāru. Šeit jūs varēsiet trenēties, neviena netraucēts.

Lodžija- darbnīca

Tiem, kuru hobijs ir zīmēšana, rokdarbi, veidošana vai citas tamlīdzīgas nodarbes, lodžija var noderēt darbnīcas vajadzībām. Novietojiet šeit skapi, kurā glabāt darbam nepieciešamos materiālus, instrumentus un citus piederumus, kā arī galdu, šujmašīnu vai molbertu.

Lodžija- atpūtas telpa

Lodžija var kļūt par brīnišķīgu atpūtas telpu, kur pasēdēt ar draudzeni, iedzert kafiju, palasīt labu grāmatu un pavienkārši pavērot panorāmu aiz loga.

Lodžija- rotaļu istaba

Lodžija var kļūt par spēļu istabu bērniem, kur novietot rotaļlietas, bērnu galdiņu ar krēsliņiem un šūpuļzirdziņu. Šajā gadījumā gan jāpadomā par papildus drošību, lai bērni nekādā nevarētu paši atvērt lodžijas logus.