Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Siltumnīcas izvēle – kā atrast piemērotāko?

Redakcija
Redakcija

Siltumnīcas izvēle – kā atrast piemērotāko?
Foto: Pexels.com / imagesthai.com

Kas gan var būt labāks par pašu audzētiem tomātiem, redīsiem un salātiem? Tu vari būt drošs par mājās audzētās pārtikas kvalitāti, bet, lai to realizētu, ļoti svarīgs noteikums šajā procesā ir tieši pareizas siltumnīcas izvēle. Turpini lasīt rakstu un noskaidro, kādi ir izplatītākie siltumnīcas veidi interneta veikalā Precesdarbam.lv un kā izvēlēties piemērotāko!

Siltumnīcas atšķiras – pēc kā?

Lai arī siltumnīcu funkcija ir viena – dārzeņu, ziedu vai to sēklu un dēstu audzēšana –, šīs caurspīdīgās mājiņas krasi atšķiras, piemēram, pēc:

1. materiāla. Siltumnīcas konstrukciju pārklāšanai lielākoties tiek izmantota plēve vai polikarbonāts. Šie materiāli ir gaismas caurlaidīgi, kas ir ļoti būtiski ikviena stāda audzēšanai. Mūsdienās arvien biežāk tiek izvēlētas tieši polikarbonāta siltumnīcas;

2. konstrukcijas. Lielākoties siltumnīcas izgatavo, konstrukcijām izmantojot metālu, dzelzsbetonu, kokmateriālus un pat plastmasu vai alumīniju. Tāpat konstrukcijas atšķiras ne tikai pēc izmantotā materiāla, bet arī formas, tādējādi veidojot siltumnīcu vienslīpes vai divslīpju, arkveida vai torņveida;

3. cenas. Lielākoties siltumnīcu cenas mainās iepriekš minēto apstākļu dēļ, ko nosaka materiāls un konstrukcijas izvēle. Lai uzceltu lielu un ļoti izturīgu siltumnīcu, protams, jārēķinās ar salīdzinoši lielākām izmaksām.

Siltumnīcas pie Precesdarbam.lv

Materiāla izvēle ir atkarīga no katra paša. Viens priekšroku dos plēves vai stikla siltumnīcām, bet cits – polikarbonāta, kuras būs krietni izturīgākas un piemērotākas augiem. Kā atšķiras siltumnīcas pie Precesdarbam.lv?

Izmērs

Siltumnīcas ir dažādas, sākot no tādām, kas iekļausies mazdārziņos, līdz pat lielām, ko novietot plašās saimniecībās. Kādi ir pieejamie izmēri?
● 3x4 metri;
● 2x10 metri;
● 2,5x6 metri;
● 4x12 metri u.c.

Materiāla biezums

Polikarbonāta pārklājums siltumnīcām ir pieejams divos dažādos biezumos:
● 4 mm;
● 6 mm.

Biezums nosaka tā izturību un to, cik labi augi tiks aizsargāti pret ultravioletajiem stariem, no kuriem stādi netiek aizsargāti gadījumā, ja tiek izmantota plēves siltumnīca.

Foto: Pixabay.com / hpgruesen

Kādas ir priekšrocības, iepērkoties pie Precesdarbam.lv?

Siltumnīcu izvēle pie Precesdarbam.lv ir īstā izvēle, jo iepirkšanās šajā internetveikalā nozīmē vairāku priekšrocību iegūšanu. Kādas ir šīs priekšrocības?

1. Bezprocentu kredīts. Kā zināms, siltumnīcas cena var svārstīties, un ne vienmēr nepieciešamā summa uzreiz ir pieejama. Precesdarbam.lv piedāvā iespēju iegādāties siltumnīcu, izmantojot bezprocentu kredītu, ar noteikumu, ja to plānots atmaksāt 3-6 mēnešu laikā.

2. Bezmaksas piegāde. Ja netiek izmantota iespēja par bezprocentu kredītu, spēkā stājas cits bonuss – bezmaksas piegāde uz jebkuru vietu Latvijā.

3. Iespēja saņemt konsultāciju. Tā kā iespējams apskatīt dažādus modeļus arī uz vietas, jautājumu gadījumā palīdzību varēs sniegt kompetenti darbinieki, kas vadoties pēc katra vēlmēm, palīdzēs izvēlēties piemērotāko variantu.

4. Garantija. Ja siltumnīcai kaut kas atgadīsies vismaz divu gadu laikā pēc tās iegādes, klienti aicināti vērsties pie preču pārdevēja.

Izmanto gudru un vieglu veidu, kā iegādāties jaunu vietu savu iecienītāko dārzeņu vai puķu audzēšanai – apmeklē Precesdarbam.lv un veic piemērotākās siltumnīcas izvēli!