Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Video: #3 "12 dārzu maģija" – Kas īpašs Dvīņu dārzā?

Redakcija
Redakcija
No portāla arhīviem. 2015. gads

Sācies Dvīņu laiks ( 21.05 - 20.06). Portāla 12. gadadienā piedāvājam atcerēties Epadomi un astroloģes Ilzes Reihas kopīgi veidoto krāšņo un ziedošu videoprojektu, kurā varat skatīt jaukākos Latvijas dārzus un optimisma pilnos dārzu saimniekus. Šoreiz raidījuma "12 dārzu maģija" 3. sēriju - Dvīņu dārzs. Viesos pie Jāņa un Aldas Urbāniem Bikstos"

'Līčos" dzīvo un saimnieko draudzīgā un čaklā Urbānu ģimene. Viņu saimniecība ir gana plaša un darbu nekad netrūkst. Neskatoties uz to, ģimene atrod laiku gan izklaidēm un vaļaspriekiem, gan arī krāšņa dārza iekopšanai un uzturēšanai kārtībā, kurā netrūkst ne dažādu ziedu un košumkrūmu, ne dārzeņu, ogu un augļu. Gaiss šajā pusē smaržo pēc mīlestības. Mīlestības pret darbu, senču gara mantojumu, dabu un vienam pret otru. Bet galvenais- "Līčos" vienmēr valda prieks un jautrība, jo saimniekiem piemīt veselīga humora dzirksts.

Un vēl- ģimenes galva Jānis Urbāns (viņš arī Latvijā pieprasīts krāšņu meistars) "Līču" teritorijā izveidojis senlietu muzeju, kurā paciemoties un senatnes gaidotni izbaudīt var ikviens, taču tas jau ir cits stāsts, kuru noteikti jums pastāstīsim un parādīsim, tikai citreiz. Bet pagaidām piedāvājam jums virtuālu ceļojumu Urbānu ģimenes krāšņajā dārzā, kura dvēsele un aprūpētāja ir Jāņa sieva Alda.

Visas 12 dārzu maģija sērijas ŠEIT

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 . Vairāk informācijas uziināsiet www.astro-centrs.lv
T: 22027839
astrocentrs@inbox.lv
Vērtējums: +2