Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Vīrietis un viņa zeķes

Mēs visas esam labi pazīstamas ar šo vīriešu tualetes piederumu. Un ne tikai pēc nostāstiem,- reizēm to nākas sajust burtiskā nozīmē. Zeķes ir neatņemama vīriešu higiēnas sastāvdaļa. Taču reizēm tās sāk dzīvot pašas savu dzīvi...
Kāpēc tas tā notiek? Pie visa vainīgs slinkums. Daudzi vīrieši uzskata, ka viņu zeķes jāmazgā sievietei. Savukārt, daudzas sievietes (un viņām uz to ir tiesības) ir pārliecinātas par to, ka šis higiēnas priekšmets ir vīriešu pašu ziņā.
Kā tad lai tiek galā ar zeķēm, pirms tās kļūst "dzīvas" un aizpilda lielāko jūsu istabas apdzīvojamo platību?

Vislabākais paņēmiens: vīrietis pats mazgā savas zeķes. Pie kam dara to tikpat automātiski un pierasti, kā, piemēram, tīra zobus katru vakaru pirms gulētiešanas. Saprotams, viņš to var nedarīt katru vakaru, bet vismaz reizi nedēļā gan.

Vispopulārākais paņēmiens: sieviete pati mazgā sava vīra zeķes. Viņas kāja, pārvietojoties pa dzīvokli, aiz kaut kā aizķeras... tuvāk apskatoties šis "kaut kas" izrādās zeķe, pie kam bez pāra. Tās pavadīto laiku uz grīdas labāk neuzskaitīt- ticiet man, tā būs labāk un prātam mierīgāk!
Šajā gadījumā mazgāšanā zeķes nonāk, tiklīdz visas ir salasītas, un tas notiek aptuveni vienu reizi nedēļā. Varbūt, kādu dienu jūsu vīrs pamodies sapratīs, ka viņam nav ko vilkt kājās un pats atradīs pēdējo- daudz maz svaigāko pāri!

Visvienkāršākais un komfortablākais paņēmiens: iemest zeķes automātiskajā veļasmašīnā un baudīt tasi kafijas, kamēr nabaga mašīnīte cīnās ar ne visai patīkamiem aromātiem. Nu re- gan māja uzkopta, gan zeķes tīras!

Taču tas nav viss! Ir vēl viens- visoriģinālākais paņēmiens, kuru izmanto tikai un vienīgi vīrieši. Pamatā tie, kuri dzīvo vieni. Viņi nopērk uzreiz kādus 30-40 zeķu pārus, velk tos kājās vienu pēc otra (pēc kārtas) un tad... izmet miskastē. Tomēr šis paņēmiens der tikai tiem vīriešiem, kas ir ne vien vientuļi, bet arī pasakaini bagāti. Pretējā gadījumā viņi var izputēt. Un izputēšanas iemesls būs nevis kaut kādi tur konkurenti, bet parastas zeķes.

Pieminēšanas vērtas ir arī zeķu "svaiguma" četras stadijas. No sirds vēlu, lai pirmā stadija jūsu nelaimīgajām zeķēm būtu arī pēdējā.

Un tātad, jūs pārnākat mājās pēc grūtas darbdienas:

1. Novelkat zeķes, pametat tās gaisā un skatāties, kā tās mierīgi šūpojas pie griestiem.

2. Novelkat zeķes un noliekat tās stāvēt kaktā.

3. Jūs nenovelkat zeķes pat griežot kāju nagus, jo kāpēc gan sevi lieki apgrūtināt ar liekām kustībām pēc grūtas darbdienas?!

4. Jūs varat novilkt zeķes, nenovelkot kurpes. Tas notiek gan tikai tādos gadījumos, ja kurpēm pazoles izdilušas un tās jānes uz remontdarbnīcu vai arī, ja pienāk vasara un kļūst karsti.

Veiksmi jums cīņā ar jūsu zeķēm. Tās taču var būt ne tikai nepatīkamas, netīras un pretīgas, bet arī "baltas", smaržīgas un pūkainas...kad izmazgātas!

     [+] [-]

, 2012-02-24 16:13, pirms 12 gadiem
Nu vēl lielāku sviestu nevar uzraxtīt?