Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Līdz 1. septembrim aicina pieteikt pretendentus balvām „Zelta pildspalvas” un „Zelta stipendija”

Redakcija
Redakcija

Līdz 1. septembrim aicina pieteikt pretendentus balvām „Zelta pildspalvas” un „Zelta stipendija”
Publicitātes foto

Līdz 1. septembrim Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina skolas pieteikt pretendentus Rīgas pašvaldības balvai „Zelta pildspalva” un „Zelta stipendija”.

Jau vairāk nekā 20 gadus Rīgas pašvaldība piešķir balvu „Zelta pildspalva” labākajiem galvaspilsētas skolu pedagogiem, lai izteiktu atzinību par ieguldījumu skolēnu mācību un audzināšanas darbā, kā arī, lai motivētu skolotājus darba kvalitātes paaugstināšanai. Līdz ar „Zelta pildspalvu” pedagogi saņem arī naudas balvas.

Savukārt Rīgas pašvaldības „Zelta stipendiju” piešķir izcilākajiem skolēniem, lai tādējādi atbalstītu pašus labākos izglītības iestāžu absolventus un rosinātu viņus intensīvam studiju darbam. Katru „Zelta stipendijas” ieguvējam tiek piešķirti 1138,30 eiro par izcilām zināšanām un augstiem sasniegumiem valsts un starptautiskās mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātnisko darbu konkursos.

Saistošie dokumenti par balvu „Zelta pildspalva” un „Zelta stipendija” pieejami tīmekļa vietnē www.e-skola.lv sadaļā „Skolas / Aktuāli”.

Papildinformācija: Zane Doniņa - RD IKSD Izglītības pārvaldes Vispārējās izglītības skolu nodaļas galvenā speciāliste - eksperte, tālr. 67181395, mob. 29223971.