Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Tiekoties ar Eiropas Parlamenta deputātiem, jaunieši izzinās iespējas darboties parlamentā

Redakcija
Redakcija

Jaunieši izvaicās Latvijas eiroparlamentāriešus: kā ir būt deputātam Eiropas Parlamentārā un kā līdzdarboties var jaunieši?

Piektdien, 22. aprīlī, Arhitektūras un dizaina centrā H2O6 Latvijas jauniešu NVO festivālā “Jaunieši iesaistās” jauniešiem no visas Latvijas būs iespēja satikt Eiropas Parlamenta (EP) deputātus, piedalīties sociālo mediju meistarklasē ar ekspertiem un erudīcijas konkursos. Savukārt īpašā fotostūrī “Ja es būtu deputāts!” būs iespēja arī vizuāli iejusties deputāta ādā.

• Eiropas Parlamenta informācijas biroja (EPIB) piedāvātajā programmā: plkst. 12:00 līdz 14:00 “Uzzini no eksperta – Eiropas Parlamenta deputātu darbnīca”. Tās laikā paredzētas tikšanās ar EP deputātiem – KURIEM?
• Plkst. 12:00 ar priekšlasījumu “Publiskā runa un sarunu taktiku augsta līmeņa ekspertu, politiķu sarunās. Tēma: ES-ASV: ārpolitika un starptautiskā tirdzniecība.” uzstāsies EP Starptautiskās tirdzniecības komitejas (INTA) deputāts Artis Pabriks.
• Plkst. 13:00 notiks darbnīca ar EP Ekonomikas un monetāro jautājumu (ECON) komitejas un Transporta un tūrisma (TRAN) komitejas deputātu Robertu Zīli: “Erudīcija, personība, tēls: ko nozīme būt sabiedrībā zināmai personībai, tautas vēlētam pārstāvim? Kā runāt par naudu un izaugsmi Latvijā? Tēma: ES izaugsme un investīcijas: aprites ekonomika, plašākas un ērtākas ceļošanas iespējas ES.”
• Paralēli no plkst. 12:30 līdz 17:00 darbosies fotostūris “Ja es būtu deputāts!”, kur ar profesionāla stilista palīdzību būs iespēja veidot savu personisko EP deputāta tēlu un nofotografēties.
• No plkst.12:40 līdz 17:00 notiks Sociālo mediju meistarklase - atbilstoši darbnīcu tēmām kopā ar deputātiem un ekspertiem jauniešiem būs iespēja apgūt prasmes sociālajos tīklos veidot saturīgus un asprātīgus ierakstus.

Paralēli darbnīcām EPIB stendā visas dienas garumā paredzēti erudīcijas konkursi ar vērtīgām balvām. Tāpat ikviens interesents varēs uzzināt noderīgu, praktisku informāciju par jauniešu iespējām Eiropas Savienībā un Eiropas Parlamentā.

Jauniešu NVO festivāls “Jaunieši iesaistās” ir Latvijā lielākais jauniešu NVO festivāls. To jau otro gadu pēc kārtas organizē, lai veicināt savstarpējo pieredzes apmaiņu un sadarbību starp jauniešu organizācijām un organizācijām, kas strādā ar jauniešiem no visas Latvijas. Ieeja pasākumā ir bezmaksas, un tajā piedalīties aicināts ikviens interesents.

Festivāls “Jaunieši iesaistās” tiek organizēts ar Eiropas Komisijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Eiropas Savienības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu.

     [+] [-]

, 2016-07-11 15:06, pirms 8 gadiem
keep sharing your information regularly for my future reference. This content creates a new hope and inspiration with in me

Dot net training in Chennai | .Net Training in...