Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Notiks starptautiska konference “Jaunas pieejas speciālās mūzikas izglītībā”

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 28. aprīlī, Rīgas domes (Rātslaukums 1) Sēžu zālē plkst. 9.00 sāksies starptautiska konference “Jaunas pieejas speciālās mūzikas izglītībā”, kas notiek Pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmas ietvaros.

Konferences mērķis ir pievērst uzmanību tādiem jautājumiem, kā cilvēku ar speciālām vajadzībām iekļaušana sabiedrībā, īpaši akcentējot mūzikas izglītības iegūšanas iespējas. Pasākuma laikā Latvijas, Igaunijas, Zviedrijas un Somijas eksperti iepazīstinās ar savas valsts pieredzi sociālās iekļaušanas un vienlīdzīgu iespēju nodrošināšanas jomā personām ar invaliditāti un runās par speciālās mūzikas izglītības pieejamības un kvalitātes nodrošināšanu. Konferencē tiks skarta arī nepieciešamība veicināt sabiedrības, tai skaitā lēmumu pieņēmēju, politiķu un izglītības darbinieku, attieksmes maiņu pret cilvēkiem ar invaliditāti.

Konferences noslēgumā notiks koncerts, kurā piedalīsies projekta dalībvalstu jauniešu muzikālās apvienības.

Par dalību profesionālās kompetences pilnveides programmā dalībnieki saņems Rīgas interešu izglītības metodiskā centra (RIIMC) saskaņotus sertifikātus 8 stundu apjomā.

Dalībai konferencē var pieteikt līdz 2017.gada 20. aprīlim, dalība tajā ir bez maksas.

Papildinformācija par pieteikšanos pieejama pa e-pastu: pjms@riga.lv vai tālruni 26456135 (Sanita Šuriņa).

Konferenci rīko Pāvula Jurjāna mūzikas skola sadarbībā ar speciālās mūzikas izglītības iestādēm Somijā, Igaunijā un Zviedrijā projekta „Tikšanās mūzikā. Jaunas pieejas speciālās mūzikas izglītībā” ietvaros, ko atbalsta Ziemeļu Ministru padomes Nordplus Junior programma.

Vairāk informācija par projektu pieejama tīmekļa vietnē www. Pāvula Jurjāna mūzikas skola | Pāvula Jurjāna...