Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Video: Svinīgā pasākumā apbalvo Rīgas bērnudārzu labākos darbiniekus

Redakcija
Redakcija
10. novembrī Kultūras centrā „Mazā ģilde” Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis pasniedza Rīgas pašvaldības balvas labākajiem pirmsskolu darbiniekiem par godprātīgu, profesionālu pedagoģisko darbu, kā arī par ieguldījumu pirmsskolas izglītības attīstībā. Svinīgajā pasākumā tika pasniegta arī Martas Rinkas piemiņas gada balva „Mūžs veltīts bērniem”.

Balvas labākajiem bērnudārza darbiniekiem ik gadu tiek pasniegtas, lai izteiktu atzinību par sasniegumiem un ieguldījumu pirmsskolas izglītībā un tās attīstībā Rīgā.

Martas Rinkas piemiņas gada balvu „Mūžs veltīts bērniem” šogad pasniedza Ingai Stangainei, Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes „Kamenīte” vadītājas vietniecei, kura pirmsskolas izglītības jomā strādā jau 30 gadus.

Piedāvājam video ieskatu pasākumā un fragmentus no sarunas ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Izglītības pārvaldes priekšnieku Ivaru Balamovski un Martas Rinkas piemiņas gada balvas laureāti Ingu Stangaini.

Pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
Vērtējums: +1