Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:143, Did:0, useCase: 3


Viens no spēcīgākajiem X-cilvēkiem nākamgad būs skatāms seriālā

Redakcija
Redakcija

X-cilvēku fani var priecāties: 2017.gada sākumā būs skatāms jauns seriāls „Leģions”, kas vēstīs par Deividu Helleru – neparastu jaunu vīrieti, kurš, iespējams, ir kas vairāk nekā tikai cilvēks, informē „FOX NETWORKS GROUP”.

Deivids kopš pusaudžu gadiem cieš no garīgiem traucējumiem, viņam ir diagnosticēta šizofrēnija, tādēļ jaunais vīrietis ik pa laikam ir spiests ārstēties slimnīcās. Taču pēc dīvainas tikšanās ar kādu citu pacientu, Deividam nākas apsvērt iespēju, ka balsis, kuras viņš dzird, un vīzijas, kuras viņš redz, iespējams, ir reālas.

Ja atceramies, „Marvell” komiksā Deivids ir X-cilvēku izveidotāja Čārlza Ksavjēra (Profesora X) un holokaustā izdzīvojušās Gabriēlas Helleres dēls. Viņš ir viens no spēcīgākajiem mutantiem X-cilvēku pasaulē, taču arī viens no nestabilākajiem savu pretrunīgo spēju dēļ, proti, katra Deivida personība var izmantot savu superspēku. Šis tēls pirmo reizi parādījies komiksā „Jaunie mutanti” 1985.gadā, komiksos arī bieži attēlots, kā dažādās personības viņa prātā cīnās ar Deivida ķermeņa kontroli.

Taču skatītāji tikai 2017.gada sākumā uzzinās, cik precīzi režisors Noa Haulijs astoņu sēriju garajā seriālā balstīsies uz komiksa sižetiem. Iespējams, tā būs paralēlā realitāte, kurā valdība zina par mutantu eksistenci, bet sabiedrība – nē. Vislabāk zināmais Haulija darbs ir pēc brāļu Džoela un Ītana Koenu filmas „Fargo” motīviem veidots televīzijas seriāls. „Leģiona” veidošanā piedalīsies arī producents Džons Kamerons, ar kuru kopā Haulijs strādāja pie seriāla „Fargo”.

„Domāju, „X-cilvēku” fani visā pasaulē būs pārsteigti par Noa Haulija un viņa izcilās komandas mākslinieciskajām ambīcijām. Mēs ceram, ka tas patiešām kļūs par starptautisku notikumu,” uzsver „FX Networks” un „FX productions” oriģinālprogrammu prezidents Ēriks Šrīrs.

.

Astoņu pirmās sezonas sēriju filmēšana sāksies šovasar Vankūverā. Jau tagad ir zināms, ka Deividu Helleru spēlēs Dans Stīvens, kas skatītājiem pazīstams pēc lomas seriālā „Dauntonas abatija”. Tāpat seriālā redzēsim Reičelu Kelleri („Fargo”), Džīnu Smārtu („Fargo”), Aubriju Placu („Parki un atpūta”), Džeremiju Harisu („Pastaiga starp kapakmeņiem”), Emberu Midhanderi („Elle vai augstu ūdenī”), Keitiju Aseltoni („Līga”) un Bilu Irvainu („Starp zvaigznēm”)

„Haulija veidotais „Leģions” iedzīvinās X-cilvēku pasauli kā daudzsēriju televīzijas seriālu, kurā būs interesanti tēli, kas skatītājiem atklāsies patiesi pārsteidzošā un jaunā veidā. Tādējādi „Marvel” X-cilvēku pasaulē dzīvojošais „Leģions” veiksmīgi papildinās mūsu strauji augošo un aizraujošo starptautisko programmu klāstu, kurā ietilpst arī skatītāju iemīļotie seriāli „Staigājošie miroņi”, „Outcast”, „Par ko klusē priedes”,” atzīst „Fox Networks Group” valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Pīters Raiss.

„FX Productions” un „Marvel Television” kopdarbs būs skatāms vienlaikus vairāk nekā 125 valstīs, kuru auditorijai pieejams „FOX” televīzijas kanāls. Jūnija sākumā „FX Networks” bija skatāma tā pilotsērija. „FX Productions” nodarbosies ar seriāla ražošanu, bet „FOX Networks Group” pārdošanas daļa – ar izplatīšanu trešajām personām.