Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Gribi tici, gribi netici

Interesanti senāki un ne tik seni fakti par seksa jautājumiem.

1. Ideāls smaids
Sperma satur cinku un kalciju, un kā pierāda daudzie pētījumi, tas novērš zobu bojāšanos, padarot jūsu zobus baltus, bet smaidu – ideālu.

2. Labākās zāles...
Pēc Manhetenas seksa muzeja datiem, 19. gadsimtā vibrators tika izmantots sieviešu „histērijas” ārstēšanai. Orgasmi, ko izraisīja vibrators, palīdzēja ārstiem atbrīvot sievieti no uzbudinātības – viena no histēriskās neirozes simptomiem.

3. Skumjā patiesība
Šo faktu nevar nosaukt ne par jocīgu, ne par jautru: Amerikas psihiatru asociācijas psihisko slimību sarakstā homoseksualitāte palika līdz pat 1973. gadam.

4. „Aizsargājiet mūsu armiju”
Mūsdienās ASV populārs ir lozungs „Atbalstiet mūsu armiju”, taču otrā pasaules kara laikā amerikāņu valdība izdeva brošūras ar pavisam citu devīzi: „Pirms ieliec, neaizmirsti uzvilkt”. Otrā pasaules kara laikā daudzi kareivji atgriezās mājās slimi ar venēriskām slimībām, kuru ārstēšana amerikāņu valdībai izmaksāja miljoniem dolāru.

5. Fiziskās slodzes labums
Sekss – lieliska alternatīva nogurdinošām nodarbēm trenažieru zālē: 30 minūtes aktīva seksa sadedzina vidēji 200 kalorijas.

6. Pavedināšanas karalienes
Burlesku dejotāju tērpi šodien skaitās īsts pavedināšanas piemērs – atliek vien atcerēties kaut vai Ditu fon Tīzu. Taču pirms vairākiem gadsimtiem šie tērpi kalpoja pavisam citam mērķim. Pēc Manhetenas seksa muzeja datiem, 15. gadsimtā prostitūtas „maskējās” tērpos, lai slēptu sifilisa un kaunuma utu pazīmes.

7. Taisnīgums pāri visam
Honkongā vīrietis, kas nolēmis krāpt savu sievu, nevarēs izvairīties no atmaksas. Honkongas likumi ļauj sievietei nogalināt savu neuzticīgo vīru, taču to viņa var izdarīt tikai ar kailām rokām.

8. Dienvidnieku tiklums
Daudzos ASV dienvidu štatos – tajā skaitā Alabamā un Misisipi – ir aizliegta jebkuru intīmpreču pārdošana.

Inga Millere
princese.lv