Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Imantas Maximā evakuē cilvēkus, pārdevēji sildās Supernetto veikalā

Redakcija
Redakcija

Imantas Maximā evakuē cilvēkus, pārdevēji sildās Supernetto veikalā
Nepabeigtā Maximas ēka Imantā netālu no evakuācijas vietas. Celtniecība apturēta pārkāpumu dēļ

Kārtējā cilvēku evakuācija Maximā. Šorīt lielveikalā Maxima Imantā, kas ir tuvākais mikrorajons Zolitūdei, kur 21. novembrī notika lielākā traģēdija atjaunotās Latvijas vēsturē, šorīt atkal evakuēja cilvēkus.

Aculiecieka stāstītais pnc.lv:

Trauksmes signālu nekādu nedzirdēju. Biju pie letes, kad apsargi aktīvi lika visiem nekavējoties pamest pirkumus un atstāt veikala telpas. Panikas lielas nebija, un liela daļa pircēju draudzīgi pārpildīja blakus esošā Supernotto veikalu. Arī uz ielas izliktās Maxima pārdevējas sildījās Superneto veikalā. Sajūta bija nepatīkama, nu noteikti vairs Maximā neiešu. Tur ir bardaks.

Evakuācija lielveikalos, īpaši Maximās, kļuvusi par ikdienišķu parādību. Traģēdija likusi ievērot instrukcijas precīzi- nu varbūt ir pienācis laiks padomāt par signalizāciju un drošības iekārtu kvalitāti?

Gada nogalē veicām eksperimentu Imantā, kā cilvēki apmeklē lielveikalus. Video kļuva par skatītāko video PNC TV 2013. gadā- to varat noskatīties ŠEIT