Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Kā 6 nedēļās no memmesdēliņa kļūt par spartieti? TV zvaigznes stāsts

Redakcija
Redakcija

Neticami, bet izrādās, ka nieka sešās nedēļās miesās padilis memmesdēliņš ar ļumīgu puncīti var pārtapt par spartiska izskata vīrieti ar stingru vēdera presīti un skaistu torsu. Ja vien patiešām ir nobriedis savus spēkus koncentrēt uz to, lai tiktu pie lieliska auguma.

Varbūt arī tu vēlies iespējami īsākā laikā uzlabot sava ķermeņa aprises? Ieklausies, ko stāsta amerikāņu aktieris Kristofers Gorhems, kurš televīzijas kanāla "FOX Life" asa sižeta izmeklēšanas seriālā "Slepenās afēras" ("Covert Affairs") atveido atlētisko CIP militārās izlūkošanas un tehnoloģiju speciālistu Augustu Andersonu.

Pirms vairākiem gadiem, kad sāka rādīt seriāla pirmo sezonu, Kristofers itin nemaz nelīdzinājās varonim, kas viņam bija jāatveido, tāpēc bija nepieciešama ātra programma ķermeņa "uztjūnēšanai".

"Kad es tiku pie šīs lomas, nule biju pabeidzis darbu pie cita projekta, kurā režisors mēnešiem ilgi liedza man iet uz sporta zāli, jo viņš gribēja, lai es būtu izdilis un ar nedaudz uzaudzētu vēderu. Taču Augusts ir viens no vislabāk trenētajiem amerikāņu militāristiem - viņam jābūt ar lielisku torsu. Tāpēc es ķēros pie darba, lai gan man nepatīk skriešana un es mīlu ogļhidrātiem bagātu ēdienu," atklāj seriāla "Slepenās afēras" spīdeklis.

Strādājot kopā ar treneri, Kristofers tikai sešu nedēļu laikā pārtapa, viņa vārdiem runājot, no māla pikas par vīrieti ar labi "noslīpētu" ķermeni un pamanījās pat iekļūt vairākos pasaules seksīgāko televīzijas personību sarakstos.

Kāda tad bija viņa "tjūninga" programma?

1. Proteīni
Sāku ik dienu lietot uzturā proteīnus. Brokastīs ēdu lielu omleti ar spinātiem, liesu vistas gaļu un avokado. Turpmākā ēdienkarte sastāvēja no trim proteīnu kokteiļiem, maksimāli ātri un efektīvi apgādā organismu ar vitamīniem un olbaltumvielām. Pirmo kokteili dzēru uzreiz pēc treniņa, bet otru lietoju kā aizvietotāju uzkodām. Vakarpusē izdzēru vēl vienu proteīna kokteili ar lēnāku iedarbību.

2.Kardioslodze
Es trenējos sešas dienas nedēļā. Treniņa laikā jāpanāk, lai kārtīgi tek sviedri un strauji darbojas sirds. Personīgi es sešas reizes nedēļā kardioslodzei veltīju 12 līdz 25 minūtes, skrienot, braucot ar riteni vai izmantojot skrejceliņu.

3. Vingrojumi vēdera muskuļiem
Vēdera preses vingrojumus veicu katru dienu, atkārtojot vienu vingrinājumu līdz pat 15 reizēm. Arī tagad izvingrinu visu ķermeņa augšdaļu katru dienu.

Gribi redzēt, cik lieliskā formā pašlaik ir 37 gadus vecais Kristofers Gorhams un sekot līdzi viņa attiecībām ar otru galveno varoni - CIP darbinieci Eniju Vokeri un viņu abu dzīves līkločiem slepenu afēru un intrigu pasaulē?

Skaties seriāla "Slepenās afēras" 5.sezonu TV kanālā "FOX Life" ceturtdienās, pulksten 20.00, sākot no 11.septembra!