Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Noslēpumainās pazemes pilsētas un civilizācijas, par kurām pat nenojaušam. 1.daļa

Noslēpumainu civilizāciju eksistence ir zinātniski pierādīta. Tās ir senākas, saprātīgākas un varenākas par cilvēci. Noslēpumainā pasaule, par kuru mēs pat nenojaušam, atrodas tepat blakus, precīzāk,- pazemē.

Zinātnieki izdarījuši pārsteidzošu atklājumu- vairāku metru un pat kilometru dziļumā tieši zem mums atrodas milzīgas pilsētas, savā starpā tās savieno izplatības ziņā neiedomājams tuneļu tīkls, pa kuru var nokļūt jebkurā zemeslodes punktā.

Ja pārgieztu zemslodi uz pusēm kā abolu, tad varētu redzēt, ka tās šķērsgriezums atgādina īstu mikroshēmu- simti un pat tūkstoši kilometrus gari tuneļi, kas vijas caur visu tās iekšieni. Tie stiepjas ne tikai zem valstīm un kontinentiem, bet arī zem Pasaules okeāna. Šajās milzu megapolēs nav gaismas, taču ir dzīvība.
Krievija, Turcija, Meksika, Ekvadora, Austrālija, ASV, Jaunzēlande- tās nebūt nav visas valstis, zem kurām NASA, sadarbībā ar Francijas zinātniekiem, atklājuši pazemes civilizācijas dzīvības pazīmes. Viņi apgalvo, ka pazemes būvju ir daudz vairāk, nekā cilvēce radījusi visā savā pastāvēšanas laikā virs zemes.

Tas šķiet neticami, taču šodien daudzi ufologi ir pārliecināti, ka visiem zināmie NLO parādās nebūt ne no kosmosa. Tas ir pazemes iedzīvotāju transports. Pētnieki uzskata- viņi pārvietojas ar lidojošajiem šķīvīšiem pa pazemes tuneļiem, reizumis pārādoties arī virs zemes.

No kurienes radusies šī pazemes civilizācija un kāpēc tā nekontaktējas ar mums- cilvēkiem? Jā, un kādi ir viņu plāni attiecībā uz cilvēces nākotni? Mēģināsim to noskaidrot.

Senā valsts Hiperboreja

Pirms 12 000 gadu uz Zemes pastāvēja kontinenents ar nosaukumu Hiperboreja. Tā eksistences fakts ierakstīts lielākajā daļā pasaules tautu Svētajās grāmatās.
Hiperborejieši prata pārvaldīt dabas spēkus un pārvietoties pa gaisu kuģos, kurus mēs šodien dēvējam par NLO. Senie cilvēki hiperborrejiešus uzskatīja par Dieviem, debesu sūtņiem un radīja par tiem teiksmas. Zinātnieki uzskata, ka patiesībā hiperborejieši bija citplanētu augsti attīstīto civilizāciju ģenētisks eksperiments uz Zemes. Tieši tāpēc viņi pārvaldīja augstākās tehnoloģijas un mūsu prātiem nepieejamas zināšanas.

Noslēpumainajā ziemeļu valstī Hiperborejā nekad nebija slikta laika. Tās iedzīvotāji prata pārvaldīt dabas stihijas un nebaidījās ne no kādām kataklizmām. Tāpat vņi arī nepazina slimības un vecuma nespēku. Senās civilizācijas priesteriem piemita pareģu spējas, viņi mācēja iztikt bez pārtikas un apturēt postošas epidēmijas citās valstīs.

Kas tad bija tas spēks, kas lika šiem brīnumbērniem pazust no zemes virsas? Ticamāk, ka šajā apstāklī vainojama citplanētiešu iejaukšanās. Zinātnieki uzskata, ka pie senās civilizācijas bojāejas vainojams milzu meteorīts, kas nokrita uz viņu zemes. Hiperborejieši prata izdzīvot, taču viņiem nācās meklēt jaunu dzīvesvietu. Noslēpumainās zināšanas neizglāba Hiperboreju no globālās katastrofas, kuras rezultātā tās iedzīvotājiem nācās apgūt jaunu dzīvei piemērotu vidi. Pētnieki uzskata, ka viss tas rezutātā noveda pie senās civilizācijas pārstāvju dalīšanās divos grupējumos. Viens no tiem pielūdza Sauli, otrs- zemi. Gaismas piekritēji devās uz Dienvidpolu, savukārt, tumsas piekritēj paslēpās zemes dzīlēs. Tas kļuva par divu nometņu tūkstošiem gadu ilgu cīņu savā starpā, kas turpinās arī šodien....

Pazemes pilsētu fragmenti, kuriem iespējams piekļūt cilvēkam

Rostovas apgabala (Krievijā) vietējie iedzīvotāji apgalvo, ka šajās vietās atklātie pazemes pilsētas labirinti glabā sevī baismīgus noslēpumus. Praktiski visi, kas tajos pabijuši, stāsta par tikšanos ar spokainām būtnēm. Noslēpumainās radības nekontaktējas ar cilvēkiem. Pēc aculiecinieku teiktā- pirms šo būtņu parādīšanās katakombās bieži vien dzirdamas neizskaidrojamas skaņas. Dažiem pat izdevies nofotografēt pazemes spokainās parādības.

Viens no noslēpumainākajiem labirintiem atrodas Turcijā, Kaimakli pilsētā. Tieši zem šīs pilsētas atrodas vēl viena pilsēta- pazemes, kuru nesaprotamu iemeslu dēļ tās iedzīvotāji pametuši. Acīmredzot, tieši šī iemesla dēļ virszemes iedzīvotājiem nav liegta piekļuve tai. Pazemes pilsēta sastāv no vairākiem līmeņiem un stiepjas desmitiem kilometru garumā zem zemes. Šeit ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai dzīvei. Senie pazemes celtnieki pārdomājuši visu līdz pēdējam sīkumam. Satriecoši, bet ventilācijas sistēma šeit darbojas arī šodien. Tas nozīmē, ka jau civilāzijas rašanās pirmsākumos kāds būvējis zem zemes mūsdienīgas pilsētas. Vietējie iedzīvotāji ir pārliecināti, ka šajos pazemes labirintos arī mūsdienās slēpjas mītiskas būtnes- fejas un troļļi.

Jāpiebilst, ka Turcijā atrodas vien neliela gigantiskā pazemes labirinta daļa, kas plešas zem visas Anatolijas pussalas.

Penzas apgabals Krievijā. Nelielas pilsētiņas Norovčatas apkaimē atrodas Saranskas kalns, kur zinātnieki atklājuši pazemes pilsētu, kas celta pirms vairākiem tūkstošiem gadu. Jau kādu laiku daļa no šī pazemes labirinta kalpo mūkiem kā svētvieta, kur noturēt dievkalpojumus. Taču būvēts šis labirints tika citiem mērķiem. Speleologi, kas pētījuši šīs alas, apgalvo, ka tās radušās vēl ilgi pirms tajās ievākušies mūki. Šī pazemes pilsēta vēl joprojām nav pilnībā izpētīta. Piekļuve ir tikai pie pirmajiem trīs tās līmeņiem, kas ir apmēram 630 metri dziļumā un atbilst 14-stāvu mājai. Spiriologi ir pārliecināti, ka pastāv arī ceturtais un piektais līmenis, taču iekļūt tajos pagaidām nav izdevies. Vietējo iedzīvotāju vidū klīst leģendas, ka pašās zemes dzīlēs līdz šim slēpjas noslēpumainie seno civilizāciju pārstāvji, kurus viņi dēvē par zilacainajiem svešajiem. Pēc aculiecinieku nostāstiem un liecībām, pilnmēnesī no pazemes dzirdamas nesaprotamas skaņas un dzelzs šķindoņa. Viņi arī uzskata, ka reizi vairākos gados pazemes iedzīvotāji parādās virszemē, lai paņemtu sev līdzi bērnus, kurus varētu izskolot par šamaņiem.

Kā apliecinājums tam, ka pazemē tiešām mitusi dzīvība, ir apbrīnojami artefakti, kas atrasti cilvēkiem pieejamajās alu labirintu daļās. Piemēram, dzīvnieku figūriņas, kuriem līdzīgi uz Zemes nav sastopami.

Dažādos kontinentos pazemes iedzīvotājus dēvē dažādi. Taču būtība ir namainīga- tās ir vienas un tās pašas būtnes, kas pagātnē bijuši hiperborejieši.

Vēl viena vieta, kur atrastas pazemes alas, ir Volgogradas apgabals. Tur apmēram 15 km attālumā no Žirnovskas pilsētiņas atrodas Medvedeckas pauguru grēda, kuru augstums ir no 200 līdz 300 m, un kas atrodas unikāla tektoniskā lūzuma vietā. Tā ir viena no Krievijas spēcīgākajām un neparedzamākajām anomālajām zonām.
Šeit atrodas pazemes tuneļu krustpunkts. Pētnieki uzskata, ka no šejienes var nokļūt ne tikai Kaukāzā un Krimā, bet arī Krievijas ziemeļu reģionos un pat Ziemeļamerikā.
Tā sauktā Zibens nogāze ir unikāls un neizskaidrojams šīs vietas posms, kas burtiski pievelk lodveida zibeni. Pie kam, par spīti visiem fizikas likumiem, lodveida zibens neveidojas gaisā; tas parādās tieši no zemes- katru reizi praktiski vienā un tajā pašā vietā- virs divām pazemes alām, kas viena otrai paralēli novietojušās nelielā dziļumā. zinātniekiem izdevās noteikt- alas ir apmēram 20 m diametrā un tām ir pilnīgi gludas sienas.

Zinātnieki arī sastādījuši pazemes tuneļu tīkla karti.
Izrakumu laikā tika izdarīts unikāls atklājums- visas pazemes būves ir pareizas ģeometriskas formas. Daba tādas neveido un tas nozīmē, ka alas ir dzīvu būtņu roku darbs. Taču kas un kāpēc tās būvējis? Un ar kādu tehnoloģiju palīdzību šīs būves tapušas? Acīmredzot, pazemes būves radījušas senās civilizācijas un, visticamāk, tās tiek izmantotas arī mūsdienās.

Krievijas zinātnieks Andrejs Rogovs, savulaik izbijis piedzīvojumu meklētājs, apgalvo, ka pats personīgi saticis pazemes iedzīvotājus. Neticamā satikšanās notikusi ekspedīcijas laikā uz Jaun- Jeruzalemes klosteri. Tieši zem šī klostera atrodas tuneļu tīkls, kas tad arī bija ceļotāja uzmanības vērtais objekts. Zem zemes ekspedīcija uzdūrās cilvēkiem ar dīvainiemm baltiem acu dobumiem. Dīvainie radījumi domu līmenī lika manīt, ka doties dziļāk alās nevajag. Ekspdīcijas dalībnieki ieklausījās šajā padomā un, iespējams, tas izglāba viņu dzīvības.

Dažiem zinātniekiem šajos labirintos izdevies izdarīt unikālus balsu un skaņu ierakstus, kas nāk no paralēlās pasaules. Zinātnē šo parādību dēvē par balto troksni jeb elektroniskās balss fenomenu. Būtnes, kas ierakstā sarunājas, runā cilvēkiem nezināmā valodā. Par ko un ar ko sarunājas pazemes būtnes, zinātnieki tā arī nav noskaidrojuši. taču balsis līdzinās gan sieviešu, gan vīriešu balsīm.

Turpinājums sekos.

Ieskaties! Tas ir interesanti!

Tālajos, sniegotajos kalnos netālu no Tibetas atrodas vieta, kuru ilgu laiku uzskatīja tikai par mītu – tā dēvētā Šambala jeb Šangri La. Tās iedzīvotāji jau izsenis glabā īpašas ezoteriskas zināšanas, kas var būtiski ietekmēt visu cilvēci.

Apgādā Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā "Šambalas noslēpums" Džeimss Redfīlds, starptautiskā bestsellera Selestīnas pravietojumi autors aizved ceļojumā uz šo noslēpumaino vietu. Tur atklājas pārsteidzošā patiesība par cilvēka lūgšanu enerģiju – mūsu neizkopto spēju veicināt sinhronitāti un ietekmēt nākotnes notikumus.

Šis pārsteidzošais garīgais piedzīvojums mainīs jūsu pasaules skatījumu un rosinās pārvērst savas domas un vēlmes par dinamisku spēku, kas ļaus uzlabot ne tikai savu un līdzcilvēku dzīvi, bet arī aktīvi piedalīties pasaules pārveidošanā.