Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Tests: nosliece uz pašnāvību

Redakcija
Redakcija

Tests ļaus nekontaktējoties ar cilvēku noteikt viņa iespējamās tendences uz pašnāvību. Tā kā cilvēks var daudz ko noslēpt un maldināt apkārtējos, ir ļoti svarīgi spēt no malas saprast, cik iespējams ir sliktākais variants. Precizitāte - 85%.

No grāmatas “Cilvēka noslēpumi” Autors - neizzinātā pētnieks, grāmatu par iziešanu no ķermeņa un astrāliem ceļojumiem autors Mihails Raduga.

Par katru “jā” – 1 punkts.

1. Cilvēks viegli pakļaujas emocijām un ir impulsīvs.

2. Cilvēkam ir kādas problēmas attiecībās vai darbā.

3. Cilvēks ir pesimists. Viņa negatīvās domas par daudzām lietām ir acīmredzamas.

4. Cilvēks neizrāda nekādas aktivitātes, kas liecinātu, ka viņš mīl dzīvi.

5. Cilvēks reti runā vai vispār klusē par saviem nākotnes plāniem un visu, kas varētu uz to attiekties.

6. Pēdējā laikā cilvēks kļuvis nedaudz noslēgtāks un iegrimis pārdomās.

7. Objektīvi cilvēkam nav nākotnes izredžu. Sievietei tas var būt, piemēram, iespēju trūkums atrast labu partneri. Vīrietim - nespēja kāpt augstāk pa sociālajām kāpnēm.

8. Cilvēks tic pēcnāves dzīvei vai atdzimšanai.

9. Cilvēks arvien vairāk ģērbjas tumšos toņos un izskatās pilnīgi pelēks, pat tīri ārēji.

10. Cilvēks pārāk bieži atdāvina savas lietas visiem un ne pārāk rūpējas par materiālajām vērtībām, kaut arī pirms tam bija citādi.

REZULTĀTI

0-2 punkti

Vari būt pārliecināts, ka pārbaudītajam cilvēkam nav nekādas noslieces pat uz garām skrejošām pašnāvības domām. Protams, gadīties var visādi, bet vairums cilvēku, kuri izdara pašnāvību, kardināli atšķiras no šī cilvēka tipa. Varbūt tu izpildīji šo testu tikai ziņkāres vadīts, jo pats zināji, ka nekas neliecina par iespējamu nelaimi.

3-5

Cilvēkam, kuru pārbaudīji, ir neliela nosliece uz pašnāvību. Nevar teikt, ka viņš noteikti par to domā, bet var viegli pie tā nonākt. Tāpēc uzmanīgāk izturies pret viņa vārdiem un izrādi lielāku līdzjūtību. Ļauj viņam izteikties. Bieži vien cilvēka pašnāvība ir pilnīgi negaidīta, tāpēc jāprot pievērst uzmanība pat aizplīvurotiem mājieniem.

6-8

Iespējams, cilvēks domā par pašnāvību. Pat ja nē, tad viņa prātā ir daudz domu, kuras agrāk vai vēlāk piespiedīs viņu domāt par pašnāvību. Esi ļoti uzmanīgs un mēģini neuzkrītoši uzzināt, ko viņš domā. Nesēdi ar rokām klēpī, jo tādam cilvēkam var būt nepieciešama steidzama palīdzība.

9-10

Cilvēks acīmredzami gatavojas pašnāvībai. Viņam vai nu jau ir tāds plāns, vai arī viņš atrodas uz tā stāvokļa robežas, kurā pavisam drīz nespēs ierobežot savus pārdzīvojumus un liktenīgās domas. Iespējams, ka jebkurš ārējs grūdiens var to izprovocēt. Droši vien tu to jau juti, un tagad steidzami jāveic nepieciešamie pasākumi, lai novērstu pašnāvību.