Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Kristaps Valters metīs izaicinājumu tēvam TV biznesā

Redakcija
Redakcija

5. septembrī Sportacentrs.com TV kanālā ceļu pie skatītājiem uzsāks jauns sporta raidījums – “eXi”. Tajā bijušie sportisti – basketbolists Kristaps Valters, hokeja vārtsargs Edgars Lūsiņš un futbolists Jurijs Žigajevs apskatīs aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

“Man vienmēr patikuši jauni izaicinājumi, tāpēc esmu piekritis iesaistīties šajā projektā. Esmu pielicis punktu sportista karjerai un šobrīd trenēju jauniešus, bet raidījumā "eXi" piekritu piedalīties uzreiz. Jau tagad redzu, ka tas būs interesanti. Savā ziņā vēlos mest izaicinājumu arī savam tēvam, kurš jau paguvis kļūt par TV zvaigzni,” par dalību jaunajā projektā teic Kristaps Valters.

“Šāda formāta raidījums līdz šim Latvijā nav bijis, tāpēc arī mums pašiem ir interesanti. Domāju, ka dalībnieku sastāvu mums izdevies nokomplektēt pietiekami raibu, lai skatītājiem projekts būtu interesants. Katram no bijušajiem sportistiem profesionālo karjeru laikā bijuši daudz interesantu un aizraujošu stāstu, ar kuriem nu viņi gatavi “iznākt no skapja”. Centīsimies šobrīd aktuālus sporta notikumus un procesus apskatīt caur Kristapa, Edgara un Jurija piedzīvoto. Visi trīs mani kolēģi ir personības, turklāt katrs ir nedaudz citādāks arī pēc rakstura. Tas man liek domāt, ka spēsim būt interesanti,” saka raidījuma viens no veidotājiem un tā vadītājs Jānis Celmiņš.

Reizi pa reizei kādu no regulārajiem dalībniekiem atsevišķos raidījumos aizstās kāds cits bijušais sportists, taču pamatā kvartets būs nemainīgs. Bijušie atlēti uz raidījuma filmēšanu katru otro nedēļu tiksies iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”.



“Esam gandarīti, ka iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” izvēlēts par jaunā Sportacentrs.com TV raidījuma filmēšanas vietu. Tā būs vēl nebijusi pieredze gan mūsu klientiem, gan arī raidījuma veidotājiem un viesiem. Priecājamies, ka tagad “Akropoles” apmeklētāji varēs ne vien baudīt unikālu iepirkšanās un izklaides pieredzi, bet arī klātienē redzēt raidījuma filmēšanu un satikt sporta zvaigznes,” norāda Aija Stendzeniece, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” mārketinga projektu vadītāja.

Sākot ar 5. septembri, raidījums Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāms katru otro ceturtdienu plkst. 21:15, ar atkārtojumiem piektdienu rītos plkst. 8:00.

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju. Raidījums būs pieejams arī internetā – portālā Sportacentrs.com, kā arī “eXi” sociālajos tīklos.

“eXi” sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports