Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Spoguļa noslēpumainais spēks. Vai Aizspogulija ir reāla pasaule? 3.daļa

Spoguļa noslēpumainais spēks. Vai Aizspogulija ir reāla pasaule? 3.daļa
Kailasa kalns


Parapsihologi apgalvo, ka katrs, kurš vēlas, var iekļūt astrālajā pasaulē, kas atrodas spoguļa otrā pusē, taču ne katrs būšanu tur var izturēt. Daži pēc tam uz visiem laikiem zaudē valodu, un pētnieki fiksē desmitiem šādu gadījumu. Nevienu no tiem medicīna līdz šim nav varējusi izskaidrot.
Mūsdienu pētnieki ir pārliecināti- eksperimenti ar spoguļiem ir ārkārtīgi bīstami, jo dvēseles, kas iesprūdušas spoguļu koridorā, var iekļūt mūsu pasaulē. Bet dvēseles, kā zināms, ir dažādas- gan labas, gan ļaunas...

Tam ir grūti noticēt, taču zinātnieki apgalvo, ka spoguļi spēj izkropļot laika lauku. Visvienkāršākā laika mašīna ir divi spoguļi, kas novietoti viens otram pretī. Tieši šeit, šajā telpā starp viņiem, veidojas laika koridors, kurā zūd laiks. Tieši šeit pazūd robeža starp pagātni un nākotni.

Pirmoreiz šādu hipotēzi izteica krievu astrofiziķis Nikolajs Kozirevs. Viņš apgalvoja- ar izliektu spoguļu palīdzību var veidot telpu, kur vienlaicīgi eksistēs gan pagātne, gan nākotne. Toreiz Kozireva mācekļi vēl nenojauta- viņu skolotāja izgudrojumam ir reāli analogi dabā, piemēram, Kailasa kalns Tibetā, kas ir nekas cits kā dabas (vai varbūt dzīvu būtņu?) veidota gigantisku izliektu spoguļu sistēma.

Turpinot Kozireva darbu, 1990. gada beigās Diksona salā tika realizēts pirmais pasaulē liela mēroga eksperiments ar distanciālo domu pārraidi, kur visam pamatā bija noteiktā sistēmā izvietoti spoguļi.

Kad sistēma bija gatava palaišanai, visu zinātnieku grupu negaidot pārņēma nepamatotas bailes. Vēlāk visi eksperimenta dalībnieki šīs sajūtas aprakstīja vienādi- jo tuvāk viņi atradās eksperimenta vietai, jo lielākas šausmas un paniku tie izjuta.

Tam, kas notika tālāk, zinātnieki joprojām nevar atrast izskaidrojumu. Ierīces palaišanas brīdī virs ēkas, kur tā atradās, parādījās milzīgs liesmojošs disks. Neatpazītais objekts pazuda, tikīdz tika pārtraukts eksperiments. Neskatoties uz visām dīvainībām, zinātnieki noveda šo bezprecidenta eksperimentu līdz galam. Viens pēc otra eksperimenta dalībnieki devās iekšā spoguļu sistēmā- noapaļotas formas istabā, kas bija izlikta ar spoguļiem. Šeit viņiem tika piedāvāts simbolu komplekts, kas katram bija jāuzzīmē savā iztēlē.

Tajā pat laikā dažādās pasaules malās- Eiropā, Āzijā, Amerikā citiem eksperimenta dalībniekiem bija jāuztver informācija, kas ar domu palīdzību tika pārraidīta no Diksona salas. Viņu rīcībā nebija nekādu citu iekārtu, tikai spoguļu sistēma.
Rezultāti pārspēja gaidīto- dažādos kontinentos, dažādās laika joslās cilvēki burtiski redzēja signālus, kurus viņiem sūtīja no Diksonas.

Taču lielākais šoks zinātniekus gaidīja vēlāk. Starp signāliem, kas tika uztverti eksperimenta laikā, negaidīti sāka parādīties seno civilizāciju zīmes: vairāk nekā 70 attēli, no kuriem neviens nebija noteikts eksperimenta parametros. Un katrs no tiem parādījās burtiski no nekurienes, no tukša gaisa...
Vai tiešām eksperimenta laikā zinātniekiem izdevās iekļūt milzīgā senās šumeru kultūras informācijas slānī?

Savulaik Šumeru kapenēs tika atrasti noslēpumaini priekšmeti- tā saucamie tupu spoguļi. kuru īstenā nozīme joprojām paliek nslēpumā tīta. Diametrā līdz pusmetram, šie spoguļi tika izgatavoti no rūpīgi pulētiem materiāliem- zelta, sudraba, vara un to sakausējumiem. Kam tie bija paredzēti- signālu raidīšanai attālumā, maģiskiem rituāliem, vai varbūt ar to palīdzību senie priesteri veica tādus pašus eksperimentus kā mūsdienu zinātnieki? Un, ja tā, tad kas nodeva Šumeriem šīs tehnoloģijas?

Interesanti, ka viduslaikos ik pa brīdim atsevišķiem izglītotiem cilvēkiem parādījās tādas zināšanas, kas viņiem nevarēja būt iegūtas empīriskā ceļā.
Vēsturei zināms ne mazums piemēru, kad zinātnieku darbi par vairākiem simtiem un pat tūkstošiem gadu apsteidza savu laiku. Tā, piemēram, viduslaiku darbos sastopami reaktīvo lidmašīnu apraksti un raksti par parvietošanos laikā. Vai arī kādas nākotnes mašīnas pieminēšana, kuru uzkonstruēja Nostradamuss. Zināms, ka savus pareģojumus viņš veica ne tikai ar astroloģijas, bet arī ar šīs speciālās noslēpumainās mašīnas palīdzību, kuras izgatavošanas noslēpumu viņš bija izlasījis viduslaiku arābu manuskriptos.

Visbeidzot, kā mēs atceramies, arī Leonardo da Vinči savus eksperimentus veica ar spoguļu palīdzību. Un, starp citu, noslēpumainais tēls, kas iešifrēts mākslinieka gleznās, pēc izskata ļoti atgādina citplanētieti, kādu to apraksta mūsdienās.

Vai tiešām gan senos Šumerus, gan Leonardo da Vinči, gan Diksona salu vieno viens un tas pats- tāla civilizācija, kurai pieder atslēga ieejai Zemes informatīvajā laukā? Taču kā pārliecinājāmies- visiem uz to durvis netiek atvērtas. Aizspogulija, diemžēl, ir neviesmīlīga un ar nelūgtiem ciemiņiem. dažreiz izrēķinās diezgan nežēlīgi..

Neskatoties uz to, spoguļi ir mums visapkārt- mājās, veikalā, uz ielas, liftā. Mēs paši pat neievērojam to, cik bieži ieskatāmies tajos...

Spoguļa noslēpumainais spēks 1. daļa ŠEIT

Spoguļa noslēpumainais spēks 2. daļa ŠEIT