Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Barošanas krēsliņš – solis uz pieaugušo pasauli

Redakcija
Redakcija

Jau tik liels, lai pats sēdētu krēsliņā un kopā ar Jums baudītu maltīti? Tomēr vēl par mazu, lai sēdētu pieaugušo krēslā? Mūsdienu vecāku lielisks atbalsts ir īpaši mazuļiem piemērotie barošanas krēsliņi. Tajos bērns var apgūt jaunas prasmes un ērti baudīt savu maltīti.

Regulējami, no dabīga materiāla, izmantojami arī, kad bērns paaudzies – šodien, šķiet, visām vecāku prasībām ir atrodami piedāvājumi. Kvalitatīvas preces bērniem, tostarp barošanas krēsliņi dažādām gaumēm un iespējām, pieejamas interneta veikalā 220.lv. Ielūkosimies mazliet vairāk, ko var atrast piedāvājumā vecāki, kuriem tieši šobrīd ir aktuāli atrast labāko barošanas krēsliņu.

Dažāda materiāla un krāsu

Vecākie bērni jau izauguši un nostaļģiski atceraties, kādi bija krēsliņi, kuros viņi sēdēja? Arī šodien iegādājami ir klasiskie barošanas krēsliņi no koka materiāla. Vienkārši, bet visām drošības prasībām atbilstoši.

Ir vairāki modeļi, kur ir koka un plastmasas apvienojums, ērts, viegli kopjams sēdeklis.
Klāstā pieejami arī metāla rāmja krēsliņi, piemēram, no KinderKraft Yummy, Graco Snack N’ Stow, Bloom Fresco Chrome.

2 in 1 un krēsli-transformeri

2 in 1 – augsti barošanas krēsliņi zīdaiņiem, kas vēlāk ir praktisks un ērts līdz 5 gadu vecumam. Lielākam bērnam šo modeli izmanto, noņemot kāju atbalstu un galdiņu (Kinderkraf 2 in 1 Fini).
Barošanas krēsls-transformeris ir paredzēts gan maziem, gan lielākiem bērniem. Šis ir variants, kur krēsls viegli pārvēršams par galdu un krēslu (piemēram, Klupš AGA).

Ceļojuma krēsls

Kompakts barošanas krēsls, kas paredzēts ērtai transportēšanai. Tas būs noderīgs vecākiem, kuri bieži ceļo vai vēlas, lai pat īsākos pārbraucienos viņu mazulim būtu komforts it visā.
Šie krēsliņi ir salokāmi un tiem komplektā klāt ir soma (piemēram, Summer Infant Pop N Sit Booster, Badabulle). Izmantojami ir gan ar, gan bez paplātes. Pieejams arī ar regulējamu krēsla augstumu un 3 pozīcijās regulējamu galdiņu (piemēram, Chicco Pocket Snack).

Bez nolaižamas muguras

Plaša ir izvēle barošanas krēsliņiem bez regulējamas un nolaižamas muguriņas. Jāatceras, ka tie piemēroti bērniem, kuri var paši stabili sēdēt, nenoslīdot ne uz priekšu, ne sāniem.
Atcerieties, ka bērniņš patstāvīgi sēdus pozīcijā var atrasties vien tad, kad pats spēj turēt muguriņu. Protams, mazuļiem, kas paši vēl nesēž, atrodami īpaši krēsliņi ar regulējamu muguriņu, kuru var nolaist pusguļus.

No dzimšanas līdz 8 gadiem

Ekskluzīva ir ražotāja Bloom produkcija. Tie ir pasaulē visaugstākie barošanas krēsli, kuri piemēroti bērniem no dzimšanas līdz 8 gadu vecumam vai 36 kg.
Trīs atzveltnes pozīcijas un sēdeklis griežas ap savu asi par 360 grādiem. Unikālu šo krēslu padara arī slēptie riteņi pamatnē, kas ļauj to ērti pārvietot pa telpu. (Bloom Fresco Chrome)

Noņemamas un viegli tīrāmas paplātes

Paplātes kalpo kā ērts galdiņš, uz kura ir droši izvietojama maltīte un trauki. Visbiežāk paplātes ir viegli noņemamas un kopjamas. Paplātes iepriecinās vecākus, kuri, piemēram, atzīst bērna vadītu ēšanu, jo uz tās ir iespējams pārskatāmi un ērti izvietot vairākus sagatavotus ēdienus.

Droši un stabili

Ražotāji ir parūpējušies, lai barošanas krēsliņi būtu stabili un bērns tajos atrastos drošībā. Viens no drošības garantiem maziem bērniem ir drošības jostas, ar kurām piesprādzēt. Tas ir svarīgi, lai sākumā bērns neizkristu, bet vēlāk-pats neizkāptu. Īpaši svarīgi ievērot, ja barošanas krēsliņš atrodas pieaugušo ēdamgalda augstumā, mazuli tajā neatstāt bez piesprādzēšanās.

Ja meklējat barošanas krēsliņu, kurš sevī apvieno vairākas iezīmes, piemēram, kalpo ilgi, neaizņem daudz vietas un ir viegli kopjams, tad šādu pirkumu atradīsiet interneta veikalā 220.lv - https://220.lv/lv/preces-berniem/mebeles-mazuliem/barosanas-kresli.