Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Putnu būrīšu darbnīca ģimenēm ar bērniem Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Gājputnu laikā Kalnciema kvartāls aicina uz putnu būrīšu darināšanas darbnīcu putniem, kas gatavojas pārziemot Latvijā, kā arī laicīgi sagatavot mājvietas tiem pavasara putniem, kas dzimtenē atgriezīsies agrā pavasarī. Kopā ar profesionāliem galdniekiem - Kalnciema kvartāla "Koka arhitektūras centra" restauratoru komandu - jau šo sestdien ikviens aicināts izgatavot ideālās putnu mājiņas, kuru sagataves apstiprinājuši putnu draugi - ornitologi.

Ikgadējā putnu būrīšu darbnīca norisināsies sestdien, 17. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 15.00 kvartāla Koka arhitektūra centra jaunajā ēkā (Melnsila ielā 10B, pretim Kalnciema kvartālam). Būs iespēja gan darināt putnu būrīšus uz vietas, gan iegādāties sagataves līdzņemšanai darbam mājās, un šoreiz parūpēsimies par ziemotājām zīlītēm un migrētājiem strazdiem.

Darbnīca noris ar Rīgas domes atbalstu.

No 10.00 līdz 16.00 norisināsies arī ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus. Plkst. 10.30 dienu varēs sākt ar rīta jogas nodarbību Vīnu veikala zālē, savukārt plkst. 13.00 pievienoties unikālai sudraba rotu darināšanas darbnīcai kvartāla Izstāžu galerijas telpās.

Pasākumu norises vieta - Rīga, Kalnciema iela 35 no 10:00 līdz 16:00