Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Ar krāšņu balonu salūtu svinīgi atklāta t/p “Alfa” paplašināšanās

Redakcija
Redakcija

3. oktobrī, tirdzniecības parka (t/p) “Alfa” teritorijā ar krāšņām dekorācijām, vērienīgu balonu salūtu un stūrakmens svinīgu ielikšanu oficiāli uzsāka t/p “Alfa” paplašināšanos. Projektu plānots pabeigt 2019. gada rudenī, bet jau tagad, paplašināšanās atklāšanas ceremonijā, iezīmējās galvenie gaidāmo pārmaiņu vadmotīvi – sirsnība, ģimeniskums un aizraujoša izklaide.

Svinīgajā t/p “Alfa” stūrakmens ielikšanā piedalījās Linstow Center Management valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds (Frode Grønvold), Multi Corporation Korporatīvās attīstības direktors Gaveins Minks (Gawein Minks), Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Nīderlandes vēstnieks Pīters Jans Langenbergs (Pieter Jan Langenb), Swedbank Latvija Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Lauris Mencis, kā arī SIA Merks valdes loceklis un celtniecības direktors Jānis Šperbergs, savukārt ceremoniju klātienē vēroja vairāki lūgtie viesi, tostarp t/p “Alfa” uzticīgie klienti un sadarbības partneri.

“Vēlamies, lai ģimenes pēc iespējas vairāk pavada laiku kopā un lai šis kopā pavadītais laiks būtu krāsains, aizraujošs un daudzpusīgs. Tieši tāpēc, ņemot vērā klientu pieprasījumu un nomnieku plašo piedāvājumu, t/p “Alfa” ir gatava pārmaiņām. Nākamo divu gadu laikā esam ieplānojuši virkni interesantu pasākumu, lai arī apmeklētāji varētu iesaistīties un būt daļa no t/p “Alfa” ģimenes šajā pilnveidošanās procesā. Tāpēc arī paplašināšanās atklāšanas ceremoniju veidojām tādu, lai gaisā virmotu draudzīga atmosfēra, krāsainība un prieks par pārmaiņām – jo tie patiešām ir svētki,” atzīst t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova.

Paplašināšanās ceremonijas atklāšana bija īsta dzīvespriecīgu sajūtu pērle – pasaku tēli, bērnu čalas, tūkstošiem košu balonu salūts, ritmiska mūzika un daudz krāsainu zīmējumu. Par jautru noskaņojumu rūpējās atraktīvais pasākuma vadītājs Renārs Zeltiņš, savukārt muzikāli viesus izkustināja Andžeja Grauda Bungu skolas audzēkņi un DJ Zane Stocka. Kā solis pretī spožākam un lielākam t/p “Alfa”, tika ierakts laba vēlējumos apgleznots stūrakmens. Savukārt klātesošie viesi, tai skaitā bērni, uzrakstīja uz baloniem vēlēšanos, ko pēcāk palaida gaisā, lai vēlēšanās piepildās.

Pasākumu kuplināja arī audžuģimenes no visas Latvijas. “Latvijas nākotne ir stipras un spēcīgas ģimenes, kā arī bērni, kuri uzaug ģimeniskā vidē. Ikdienā labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” palīdz daudzbērnu un audžuģimenēm, kā arī sniedz atbalstu tām ģimenēm, kurām šobrīd ir krīzes situācija. Tā, kopīgiem spēkiem palīdzot, padarām tās par laimīgām ģimenēm. Vieniem mums to nepaveikt, tādēļ jo īpaši novērtējam sadarbības iespējas. Būt kopā tirdzniecības parka “Alfa” paplašināšanās darbu uzsākšanas ceremonijā, kuras laikā vairāk nekā piecdesmit bērniem bija iespēja piedalīties dažādās radošajās aktivitātēs un saņemt jaukas dāvaniņas, bija liels prieks. Šis īpašais notikums padarīja krāsaināku bērnu ikdienu!” Ilze Skuja, labdarības organizācijas “Palīdzēsim.lv” vadītāja.

Kā vēsta Frode Gronvolds, Linstow Center Management valdes priekšsēdētājs: “Jaunais projekts paredz to, ka ģimenes varēs ne tikai iepirkties, apmeklēt kino, bet arī sportot un, kas pats svarīgākais, – kopā ieturēt maltīti plašajā ēdināšanas zonā, kas tiks izbūvēta jaunā korpusa trešajā stāvā. Tāpat arī t/p “Alfa” pieguļošā teritorija tiks labiekārtota un apzaļumota, sniedzot apmeklētājiem papildu iespējas nesteidzīgai un mierīgai atpūtai.”

Par gaidāmajām pārmaiņām SIA Merks valdes loceklis un celtniecības direktors Jānis Šperbergs vēsta: “Mēs ticam, ka arī t/p “Alfa” paplašināšana būs viens no tādiem darbiem, ko redzēs un novērtēs gan apmeklētāji, gan nomnieki, gan apkārtnes iedzīvotāji, un ar šo veikumu mēs varēsim lepoties vēl daudzus gadus. “Merks” ir pozitīvo pārmaiņu būvkompānija, tāpēc es novēlu būvniecības laikā saglabāt optimismu, raitu darba gaitu un nedaudz pacietības, lai radītu patiešām skaistu rezultātu, kas dos gandarījumu mums visiem."

Paplašināšanās projekts palielinās tirdzniecības parka „Alfa” platību par 30 000m2, kopējai tirdzniecības centra platībai sasniedzot 100 000m2, savukārt nomnieku skaits no pašreizējiem 170 tiks palielināts līdz 250. Projekta kopējās investīcijas sasniedz 55 miljonus eiro un to plānots pabeigt 2019. gada augustā. Swedbank Latvija ir projekta finanšu partneris, sniedzot 40 miljonu eiro lielu aizdevumu būvniecībai