Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:13, Did:0, useCase: 3


Atrodi savu mīļdzīvnieku izstādē „PetExpo 2016"

Redakcija
Redakcija

19. un 20. martā Ķīpsalā notiks iemīļotā izstāde „PetExpo 2016”, kurā varēs apskatīt suņus, kaķus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas, trušus, vistas, kaziņas, papagaiļus un vēl daudzus citus mājas mīluļus.

Tūkstošiem cilvēka labāko draugu
Katru izstādes dienu par labākā titulu cīnīsies apmēram 1600 ķepaiņi – kopā vairāk nekā 3000 suņu no 16 valstīm. Viskuplākajā skaitā būs suņi no Latvijas un Somijas, ievērojams skaits arī no Krievijas, Igaunijas un Lietuvas, turklāt uz izstādi ieradīsies suņi pat no Itālijas un Korejas. Ķīpsalā varēs redzēt un iepazīt 223 šķirnes suņus – arī tādus retas kā japāņu cīņu suns tosa, Ibisas dzinējsuns, poļu kurts, spāņu kurts un Lankašīras hīlers. Svētdien, 20. martā, notiks Latvijas labāko suņu apbalvošana par sasniegumiem izstādēs 2015. gadā.

Piemīlīgie murrātāji
Arī kaķu mīļotāji varēs vērot spraigas sacensības, kurās piedalīsies vairāk nekā 400 kaķu no sešām valstīm. Starp visiem dižciltīgajiem būs redzami arī tādi retumi kā krāšņie Svētās Birmas kaķi ar baltajām „zeķītēm” un panterai līdzīgie Bombejas kaķi. „PetExpo 2016” apmeklētāji varēs vērot kaķu ekspertīzi un ieklausīties ekspertu stāstījumā. Kopumā varēs redzēt 28 šķirņu kaķus, turklāt arī pašus labākos un skaistākos – pirmajā izstādes dienā notiks Baltijas reģiona labāko kaķu apbalvošana par sasniegumiem izstādēs 2015. gadā, savukārt sestdien, 19. martā, tiks apbalvoti Latvijas felinoloģijas asociācijas „Felimurs” labākie izstāžu kaķi.

Mazie mīļdzīvnieki
Vienam mīlulis ir suns, citam kaķis, bet vēl kādam jūrascūciņa, kāmis vai papagailis. „PetExpo 2016” varēs apskatīt arī daudz un dažādus trušus, kaziņas, zosis, tītarus, papagaiļus un citus dekoratīvos putnus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas un vēl citas mazākas un lielākas radības. Varbūt par tavu draugu var kļūt tieši kāds no šiem!