Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Ziemas riepu testos pārliecinoši uzvar Bridgestone

Kopš 2008. gada, pateicoties izskaidrojošajām kampaņām par drošību uz ceļa ziemas apstākļos, strauji audzis pieprasījums pēc ziemas riepām.Ziemas riepu izgatavošanā izmanto materiālus, kas ir pietiekoši mīksti arī zemās temperatūrās, un izvēlas protektoru zīmējumu, kuros ietilpstošās lameles, dod papildus saķeri uz ledus un sniega segas. Tām jābūt daudz daudz efektīvākām kā vasaras, jo atbild par drošību uz ceļa jebkuros ziemas apstākļos.

Bridgestone auto riepas pārliecinoši uzvarējušas riepu testos un ir labākais drošības garants visā, kas no tām uz ceļa atkarīgs- vadāmība, kursa noturība un saķere ar virsmu.

Blizzak LM-80 riepas ir ADAC/ÖAMTC/TCS ziemas SUV/CUV testu uzvarētājas

BridgestoneBlizzak LM-80 riepas kļuvušas par ADAC, TCS un ÖAMTC ziemas riepu testu uzvarētājām pilnpiedziņas un krosoveru tipa automašīnām. (Testētas 215/65 R16 riepas uz VolkswagenTiguan)

Blizzak LM-80 riepas ieguvušas augstāko vērtējumu no ADAC ekspertiem par degvielas ietaupījumu, vadāmību uz apledojušas virsmas, kā arī par labu bremzēšanu uz slapjas un sniegotas trases. Arī iepriekš Bridgestone riepas bija ACE (Auto Club Europe) un GTÜ (German Association for Technical Inspection) ziemas testu uzvarētājas.

Blizzak LM-32 riepas ieguvušas AutoBild testa augstākos punktus.

BridgestoneBlizzak LM-32 riepas iekļuvušas AutoBild ziemas riepu testa pirmajā trijniekā ar labākajiem rezultātiem uz sniegota, apledojuša un sausa ziemas ceļa. Pavisam tika testētas 42 zīmolu riepas. Kā atzina AutoBild eksperti, tad šīm riepām ir izcila vadāmība, īss bremzēšanas ceļš, laba pretestība pret akvaplanēšanu un augsts komforta līmenis.

Inovatīvo tehnoloģiju un ražošanas jauninājumu izmantošana ir atmaksājusies. Kā pierāda atzītu ekspertu veikti testi – Bridgestone riepas uzticami pilda savu uzdevumu.