Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Izlauzies no istabas - izmēģini "Escape room" izklaides iepējas Rīgā

Redakcija
Redakcija

Vai esat pazīstami ar pasaulē tik populāro Escape Room jeb „izlaušanās istabas” izklaides konceptu? Vairākus gadus sekmīgi darbojoties arī Latvijas teritorijā, escape room ir apliecinājušas, ka arī vietējā auditorija atzinīgi novērtē patiesi interaktīvu izklaidi, kuras laikā ir iespējams ne tikai baudīt pašu tuvāko sabiedrību, bet arī izspēlēt visneiedomājamākos scenārijus, pārbaudot savu erudīciju, reakcijas ātrumu, spēju saglabāt vēsu prātu un nereti – arī stāties pretī savām lielākajām bailēm!

Portāls Exitoria apvieno labākās, Rīgas teritorijā pieejamās kvest istabas, piedāvājot detalizētu scenārija aprakstu un informāciju par katru, patiesi unikālo piedzīvojumu! Blakus istabas aprakstam, jums ir iespēja iegūt arī nelielu vizuālu ieskatu konkrētās kvest istabas interjerā, lai palīdzētu jums lēmuma pieņemšanā!





Piedāvājot plašu izklaides iespēju sortimentu kā pieaugušajiem, tā arī vismazākajiem, Exitoria Escape Room ir īstā vieta, kur griezties, ja meklējat neaizmirstamu pieredzi kopā ar darba kolēģiem, draugiem un ģimeni!

Garantējam lielisku, neformālu sākumu jebkurai korporatīvajai, vecpuiša/vecmeitu vai dzimšanas dienas ballītei!

Exitoria.com - mūsdienu varoņu izklaides



Vairāk par izlaušanās isatabām ŠEIT
Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā,
Tālrunis: 26 619 666