Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Izglītības apguve pēc kuponu metodes turpinās!

Ir atsākusies kuponu izsniegšana bezdarbniekiem profesionālās tālākizglītības, profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmu apguvei. Lai iegūtu papildus informāciju par kuponu apmācību un atbilstību normatīvajos aktos definētajiem mērķgrupas nosacījumiem, griezieties tuvākā Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) filiālē, izvēlaties apmācību programmu un iegūstat kvalitatīvas apmācības pie mums. Mūs ir izvēlējušies vairāki desmiti tūkstoši izglītojamie!

Nodarbinātības valsts aģentūra turpina iesākto un realizē jaunus pasākumus bezdarba mazināšanai. Savukārt mēs - mācību centrs „BUTS” turpinam sniegt kvalitatīvas apmācības mūsu izglītojamiem, lai pilnveidotu mainīgajām darba tirgus prasībām nepieciešamās profesionālās zināšanas un prasmes, tā palielinot viņu karjeras iespējas.

Septiņi soļi līdz teicamai izglītībai!

1. Izvēlies vienu no mūsu piedāvātājām profesionālās tālākizglītības programmām.

2. Tuvākajā NVA filiālē saņem apmācību kuponu. Informējam, ka viens no priekšnoteikumiem dalībai apmācībā ir personas atbilstība normatīvajos aktos definētajiem mērķgrupas nosacījumiem (sīkāka informācija www.nva.lv).

3. Desmit dienu laikā no kupona saņemšanas brīža nāc ar kuponu uz tuvāko mācību centra „BUTS” filiāli (kontakti: www.buts.lv), kur paziņosim par mācību laiku un aizpildīsim kupona 2. daļu.

4. Šo kuponu aiznes atpakaļ uz NVA.

5. Mācies, lai iegūtu vērtīgas zināšanas un prasmes, kā arī saņem stipendiju 70 Ls mēnesī!

6. Mācību laikā iegūtas teorētiskās un praktiskās iemaņas nostiprināsi kvalifikācijas praksē uzņēmumā 1,5 mēnešu laikā, kur Tev būs lieliska iespēja sevi pierādīt potenciālajam darba devējam un kļūt par uzņēmuma darbinieku!

7. Pēc mācībām saņemsi valsts atzītu izglītības dokumentu par kvalifikācijas ieguvi.

NVA Kuponu apmācības programma ir finansēta no Eiropas Sociālā fonda finanšu līdzekļiem!