Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Noslēpums visiem un katram. Atklāj to un kļūsti laimīgs

Dzīvojot mūsdienu Latvijā, daudziem šķiet, ka ar katru dienu kļūst arvien grūtāk un grūtāk. Apkārt to vien dzirdam – nelaimes, naudas trūkums, slimības, avārijas, slepkavības, katastrofas, valdības bezspēcība utt. Pat TV ikvakara ziņu pārraidēs negācijas vien. Lai kur ietu un ar ko tiktos, visapkārt dzird tikai to, ka viss ir slikti. Protams, ka tādā atmosfērā ir grūti izturēt un nesabrukt, grūti smaidīt un būt priecīgam.
Vai, ejot pa ielu, bieži satiekat smaidīgus cilvēkus? Droši varu atbildēt jūsu vietā, jo zinu, ka atbilde būs- nē. Tik tiešām, cilvēki Latvijā nesmaida; viņi staigā drūmi un nelaimīgi. Vienmēr jau liekas, ka tur, kur neesam, zālīte ir zaļāka un debesis zilākas. Un uz tiem, kas pārtikušāki, uz tiem, kam māja Jūrmalā vai pēdējā izlaiduma BMW skatāmies ar skaudību.
Bet ko mēs paši esam darījuši, lai dzīvotu labāk? Es nevaru, es nemāku, man nesanāk, visi pret mani ir sazvērējušies, man nav naudas, lai īstenotu savus sapņus- tādas ir biežākās atbildes. Vienmēr taču savās neveiksmēs ir vieglāk vainot kādu citu. Visi ir vainīgi, izņemot mūs pašus.

Vai zināt, ka visas šīs domas un negācijas tikai pasliktina situāciju? Vai zināt,- jo vairāk tā domājam, jo sliktāk kļūst? Ar katru savu slikto domu stāvokli tikai pasliktinām.

Ir pienācis laiks kaut ko mainīt savā dzīvē. Ja tas jūs kaut nedaudz nomierina, padomājiet par to, ka mēs neesam vienīgie uz pasaules, kam šķiet, ka situācija ir bezcerīga un dažubrīd liekas, ka gaisma tuneļa galā neparādīsies nekad! Mēs neesam vienīgā valsts pasaulē, kurai ir krīze un lielākā sabiedrības daļa dzīvo trūkumā.

Ko darīt, lai situācija mainītos?

Padomājiet rūpīgi,- jums noteikti apkārt ir lietas un cilvēki, kas sagādā prieku. Pamēģiniet atcerēties kādus notikumus, kad no visas sirds smējāties, priecājāties, baudījāt dzīvi. Varbūt tās bija kādas brīvdienas ar draugiem, bērna uzstāšanās bērnudārza koncertā, jautra teātra izrāde, dāvana no tuva drauga, uzziedējis Ziemassvētku kaktuss uz palodzes vai kāds cits notikums, ko nekad neaizmirsīsiet. Pasmaidījāt? Tas jau ir labi. Smaids rada pozitīvas emocijas un vairo prieku, kas ir pirmais solis pretī veiksmei.

Nākamais- katru rītu sāciet ar vārdiņu „Paldies”. Jau vārot kafiju un gatavojot brokastis pasakiet paldies par to, ka ir maizīte, ka esat veseli, ka ir darbs, ka ir jumts virs galvas un mīļi cilvēki apkārt. Uz brīdi aizmirstiet, ka darbs, varbūt, nesagādā prieku, bet bērni sagādājuši kārtējās galvassāpes. Sāciet ar mazumiņu un redzēsiet, ka ar katru dienu lietas par ko pateikties radīsies arvien vairāk.

Katru dienu atrodiet brīdi priekš sevis – uzlieciet mīļāko dziesmu, aizveriet acis un domās dodieties uz to vietu un laiku, kad bijāt patiesi laimīgi. Pakavējieties šajās sajūtās un pasmaidiet.
Patiesībā mēs varam sasniegt visu, ko vēlamies, redzēt jebkuru vietu pasaulē, saņemt savā kontā tik daudz naudas, cik vēlamies, tikties ar cilvēkiem, kas iedvesmo, braukt ar sapņu auto un dzīvot mājā, ko apbrīno visi. Vēlaties kļūt par ārstu, dziedātāju vai pilotu? Vēlaties skaistu augumu, kā modeļiem uz žurnālu vākiem? Varbūt skaistus tērpus, kā kinozvaigznēm ejot pa sarkano paklāju uz Oskara pasniegšanas ceremoniju? Tas viss ir iespējams! Vajag tikai noticēt un Jūs iegūsiet visu, par ko esiet sapņojuši!
Viss, kas Jums jādara – ir jāmaina domāšana ikdienā. Aizmirstiet vārdus- nevaru, nemāku, nesanāk. Padomājiet par sportistiem, kas uzstāda rekordus. Vizualizējiet savu mērķi tieši tāpat, kā to dara viņi. Domājiet par savu sapni, līdz tas kļūst par īstenību un tad uzstādiet sev jaunu mērķi. Protams, tas prasa daudz darba un spēka, bet rezultāts ir tā vērts!

Jums šķiet, ka tas ir neiespējami? Tiem, kas netic saviem spēkiem un kam nav mērķu, nav arī cerību. Tiem, kas tic sev un vēlas kaut ko savā dzīvē mainīt, iespējams ir viss- dodieties uz izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatnīcu un meklējiet autores Rondas Bērnas padomu krājumu „Noslēpums”. Šajā grāmatā ir viss, kas palīdzēs uzlabot jūsu dzīves kvalitāti. Grāmata jums atklās lielo veiksmes Noslēpumu; jūs uzzināsiet, kā to izmantot visās dzīves jomās – finansēs, veselības uzturēšanā, attiecībās u.c. Beidzot jūs iemācīsieties sasniegt to, par ko jau sen esat sapņojuši, taču neesat iedrošinājušies noticēt sapnim. Un jūs to iemācīsieties izdarīt bez liekiem izdevumiem.

Atcerieties- pat brīžos, kad šķiet, ka esam vieni, pamesti un nekā nav - mums ir iekšējais spēks, kas palīdz piepildīt kārotos sapņus, jo mūsu labā strādā visuma pievilkšanas spēks!

Izlasiet izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatu "Noslēpums" un jums pavērsies jaunas iespējas un jauni apvāršņi. Jūs sapratīsiet, ka dzīvot var arī citādi.