Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Mācību centrs „Buts” piedāvā seminārus personāla vadītājiem ar 75% atlaidi!

Vien retais vairs var apgalvot, ka personāla vadība mūsdienu darba tirgū un korporācijas ietvaros sevī atspoguļo tikai personāla dokumentācijas lietvedību. Aizvien svarīgāks ierocis cīņā par jaunu tirgus daļu iekarošanu vai paplašināšanu ir arī stabils, lojāls un motivēts personāls, kas apzinās ne tikai savu finansiālo, bet arī emocionālo un sociālo piederību uzņēmumam.

Lai pēc iespējas efektīvāk motivētu darbiniekus ne tikai ar finansiāliem instrumentiem (atalgojums, prēmijas, bonusi), bet arī veicinot to lepnumu par uzņēmumu, personāla daļas uzdevums nu ir kļuvis sarežģītāks. Atvieglot šo uzdevumu palīdz mācību centra „Buts” organizētais seminārs „Darbinieku nemateriālā motivēšana”, kā ietvaros tiek apskatīti dažādi psiholoģiskie aspekti, kas motivē darbinieku strādāt uzņēmuma labā vēl efektīvāk. Semināra dalībnieki iegūst ne tikai teorētiskas, bet galvenokārt tieši praktiski pielietojamas zināšanas, būtiski uzlabojot tādas vadītāja kompetences, kā citu attīstības veicināšana, komunikācija, līderība un personiskā attīstība. Katrs semināra dalībnieks sastāda individuālo darba plānu iegūto zināšanu ieviešanai savā darbavietā.

Lai uzņēmumā visa līmeņa darbinieki justos komfortabli un droši, katram darbiniekam (vai darbinieku grupai) nepieciešama atsevišķa pieeja, jo kā vēsta labi zināma patiesība – kas der visam, neder nekam, un to jo īpaši var attiecināt uz cilvēkresursu vadību. Īpaša pieeja noteikti nepieciešama līderiem - galvenokārt neformālajiem, kuriem piemīt spēcīga harizma un tie ar savu darbību var gan pozitīvi, gan negatīvi ietekmēt kolektīva noskaņojumu un attiecīgi – darba ražīgumu. Seminārs „Līderis un līderība” galvenokārt paredzēts kā pašiem līderiem, tā uzņēmumu īpašniekiem, kas vadības pilnvaras nodevuši citu personu rokās, lai labāk spētu kontrolēt šo līderu darbības un virzītu tās pozitīvā gultnē. Semināra laikā tiek analizēti un pētīti faktori, kas ietekmē līdera, grupas un organizācijas darba efektivitāti, kā arī sniegta izpratne par to, kādas pazīmes nosaka līderību un kad to vislabāk izmantot uzņēmuma labā.
Viena no problēmām, ar ko jāsaskaras personāla daļas darbiniekiem ir sarežģītais darbinieku atlases process, jo jāizvērtē ne tikai potenciālā darbinieka profesionālās kompetences, bet arī tā personības iezīmes, kas ir būtisks raksturlielums, lai izveidotos sekmīgas darba attiecības. Šādos gadījumos lieti noder zināšanas socionikā - seminārā iepazīsiet socionikas metodes, lai labāk izprastu darbinieku rakstura īpatnības un paraudzītos uz viņiem ar citām acīm, samazinot iespējamās konflikta situācijas. Semināra programma ietver tipiskas sadzīves situācijas, kas atspoguļo socionikas likumsakarības un ļauj vieglāk atpazīt un izvēlēties atbilstošāko darbinieku, izvērtēt, kurš ir dzimis priekšnieks, bet kuram tomēr labāk palikt par padoto, kā arī - ko darīt un kam noteikti pievērst uzmanību, intervējot amata kandidātu. Pēc semināra noklausīšanās katrs tā dalībnieks iegūst praktiskus ieteikumus, kā komfortabli apvienot cilvēkus un efektīvi veikt darbu, kā arī iemācās noteikt cilvēka pimērotību konkrētajam amatam, spriežot pēc ķermeņa reakcijām, testiem un cilvēka ārējām pazīmēm.

Ieskaties: BUTS - mācību centrs, pieaugušo tālākizglītība,...