Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Notiks bezmaksas lekcija grūtniecēm un jaunajiem vecākiem

Redakcija
Redakcija

Tirdzniecības parkā (t/p) Alfa 8. novembrī plkst. 12.00 notiks noslēguma lekcija ciklā Chicco Info stundas, ko vadīs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande. Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām ir aicinātas grūtnieces, jaunās māmiņas, kā arī tēti.

“Ikviena topošā māmiņa izjūt satraukumu par to, ko un kā vajag darīt gan grūtniecības laikā, gan arī pirmajos mazuļa attīstības gados. Šādas lekcijas noteikti ir labs veids, kā atrast atbildes uz daudziem neskaidriem jautājumiem, kliedēt šaubas un sastrukturizēt domas, kas saistītas ar katras sievietes tik svarīgo uzdevumu dzīvē – mammas ikdienu un lomu tajā,” stāsta t/p Alfa vadītāja Irīna Toropova.

Lekciju cikla galvenā ideja ir iedvesmot jaunos vecākus, iepazīt mazuli un darīt viņu laimīgu. Iepriekšējā Chicco Info stundā psiholoģe un psihoterapeite Diāna Zande dalījās pieredzē par biezā uztura ieviešanu mazuļa ēdienkartē, kā arī par to, ko un kā gatavot, lai mazulis neatteiktos ēst.



Savukārt noslēguma nodarbībā, kas sanāk pēc kārtas ceturtā, tiks stāstīts par galvenajām mazuļu attīstības vecuma posmu krīzēm, cēloņiem, kas tās izraisa, un kā pēc iespējas sekmīgāk tikt ar tām galā. Lekciju vadītāja, psiholoģe Diāna Zande: “Vecāki nemitīgi sastopas ar izaicinājumiem, ko rada bērna attīstība. Jaundzimušā periods, kurā bērniņš pielāgojas dzīvei ārpus dzemdes, bet vecāki mācās iepazīt savu mazuli; pirmie soļi, kas nāk kā ar jauniem atklājumiem, tā arī ar pirmajiem puniem un zilumiem; divgadnieka vēlme visu piedzīvot un izbaudīt, bet vienlaikus arī nespēja tikt galā ar savām emocijām – par to visu runāsim šajā noslēguma nodarbībā.”

Tikšanās noslēgumā paredzēts laiks diskusijām un atbildēm uz interesējošiem jautājumiem. Tāpat arī ikvienu apmeklētāju gaida dāvanas no Chicco sadarbības partnera – Bella Baby Happy. Iepriekš ir jāpiesakās, rakstot uz e-pasta adresi eveikals@chicco.lv. Aktuālā informācija par pasākumu pieejama alfaparks.lv, kā arī t/p Alfa Facebook lapā.