Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikties mācībām ārzemēs

Vidusskolēnu apmaiņas organizācija „Youth For Understanding” (YFU) aicina Latvijas jauniešus pieteikties mācībām ārvalstīs uz nākamo mācību gadu vai arī piedalīties kādā no vasaras programmām. Līdz 1.decembrim tiek pieņemti arī pieteikumi stipendijām.

Mūsu mērķgrupa ir Latvijas vidusskolēni, kas vēlas izmēģināt savus spēkus patstāvīgi dzīvot citā valstī, apgūt starpkultūru saskarsmi, iemācīties vēl vienu svešvalodu vai uzlabot patreizējās svešvalodu zināšanas, attīstīt savu personību un paplašināt redzesloku, kā arī visi tie jaunieši, kas nākotnē plāno studēt ārzemēs, jo apmaiņas gads ir kā pirmais nopietnais solis uz šo mērķi.

Lai piedalīties YFU apmaiņas programmā ir jābūt:

-Vecumā no 15 līdz 18 gadiem,
-Labām sekmēm,
-Interesei par citām valstīm un kultūrām,
-Patstāvīgam, uzņēmīgam, komunikablam,
-Motivācijai pielāgoties jauniem apstākļiem, iedzīvoties citā kultūrā un gatavam pieņemt daudz jaunu izaicinājumu.

YFU Latvijas birojs šogad atzīmē 20.gadskārtu, kopš pirmie apmaiņas studenti no Latvijas devās uz ārvalstīm, bet pasaulē organizācija strādā jau 59.gadu. Tāpēc mēs lepojamies ar ievērojamo pieredzi un iespēju nodrošināt augstas kvalitātes programmu mūsu dalībniekiem.

Interesentus gaidīsim ciemos

YFU Latvijas birojā
Kr. Valdemāra ielā 20,
Rīgā.