Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Ritma Institūts apmācīs jaunos radio dīdžejus

Sākot ar š.g. 4.novembri modernās mūzikas ierakstu mākslas skola „Ritma Institūts” atsāks nodarbības mācību programmā „Radio DJ”. Nodarbības pasniegs radio „Star FM” mūzikas redaktors Vitāls Germans un ētera cilvēks Jānis Romanovskis.

Programmas ietvaros studenti iegūs gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas radio ētera personības izveidē, kā arī varēs apgūt un attīstīt radio programmu vadītājiem nepieciešamās iemaņas. Programmas apguves laikā studenti iegūs zinības par populārās mūzikas vēsturi un attīstību, dažādu radio formātu koncepcijas, izzinās modernās tehnoloģijas un to nozīmīgumu radio attīstībā. Programma ir piemērota ne tikai tiem jauniešiem, kuri ir ieinteresēti uzsākt savu karjeru kā radio dīdžeji, bet arī cilvēkiem, kuri vēlas attīstīt jaunu hobiju. Audzēkņi tiks iepazīstināti ar mūzikas radio vēsturi, darbību Latvijā, Eiropā, ASV un citur pasaulē.

Jānis Romanovskis daudziem radio klausītājiem pazīstams kā radio „Star FM” raidījuma „Autopilots” vadītājs. Savu radio DJ karjeru uzsācis pirms 15 gadiem Cēsīs, vēlāk darbojies studentu radio „KNZ” un radio „SWH Rock”.
Vitāls Germans radio profesionālis, piedalījies radio „Mix FM 102,7” izveidē, strādājis „Kurzemes radio” un „Capital FM”. Patlaban radio „Star FM” mūzikas redaktors.

2006.gadā atklātais „Ritma Institūts” ir vienīgā modernās mūzikas skola Baltijas valstīs, un atšķiras no ierastajām skolām un kursiem – pasniedzēji un audzēkņi ir draugi, padoms un atbalsts tiek sniegts arī pēc kursu beigšanas.
Interesentiem iespējams pieteikties jaunajām mācību grupām Ritma Institūts - Mūzikas ierakstu mākslas...

Vieta: „Ritma Institūts”, Torņa iela 4, 2C, 301.kab., Vecrīga;