Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums 21.,30., 12., 3. datumos dzimušajiem

Redakcija
Redakcija

Šajā dienā dzimušais nekad nesamierināsies ar padotā stāvokli, un būs apmierināts ar dzīvi tikai tad, ja iegūs varu pār citiem. Ambiciozs un nedaudz agresīvs, savas idejas realizē ar spēku un enerģiju, kā arī necieš citu šaubas savu plānu realizēšanas gaitā.

Cilvēkam ir liels dzīvības spēks un izcila fiziskā izturība. Tāds cilvēks var kļūt par teicamu komandieri militārā dienestā vai vadītāju – disciplinēts, pakļaujas visiem noteikumiem un pieprasa to arī no citiem. Cilvēks ir dzimis reformators, vienmēr cenšas izvirzīt savus noteikumus.

Varētu būt labs līderis, ja vien nekontrolējamā vadīšanas tieksme nepārietu diktatūrā. Lai gan cilvēks pēc dabas nav kašķīgs, tomēr necieš tos, kas nav tik enerģiski kā viņš pats vai ir veiksmīgāki par viņu.

Nelaiž garām izdevību patenkot un izķidāt pa kauliņiem visus savus pazīstamos, ar ko sagādā sev ienaidniekus.

Tādam cilvēkam maz laika atliek mīlestībai un romantikai, bet, kad tā atnāk, viņš pārvēršas par mednieku. Apmierinājums no pakaļdzīšanās ir tikpat liels kā kaisles apmierinājums. Tāpat kā vieniniekam, emocionālās aizraušanās objektam jāpakļaujas šajā datumā dzimušajam.

Nemīl, ja partneris cenšas būt līdzvērtīgs. Partneris var atēnot un papildināt, bet nekādā gadījumā ne pārspēt cilvēku, kas dzimis 03. datumā.

Cilvēka seksuālitāte ir spēcīga un piezemēta. Agresīvs un dominējošs: mednieks, bet ne medījums. Partnerim jābūt maigam un padevīgam, ja grib noturēt viņa pieķeršanos. Nekādā gadījumā nedrīkst tiekties uz līdztiesību, jo attiecības var būt labas tikai tādā gadījumā, ja partneris piekrīt samierināties ar otro vietu.
Cilvēkam jāiemācās apvaldīt savas ātrās dusmas, neiecietība un pārmērīgās ambīcijas. Ja to neizdarīs, var kļūt pats sava rakstura upuris.

Uzturā biežāk jālieto: saknes, ķirbji, persiki, olīvas, granātāboli, ananāsi, vīnogas, piparmētras, safrāns, krustnagliņas, vīģes, mandeles.

www.numerologi.lv