Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Raganiņas lūgšana

Redakcija
Redakcija

Šīs lūgšanas autors nav zināms, tomēr

Ik reizes, kad es lasu melnus burtus uz balta fona, es sāku apjaust dažādas lietas. Piemēram, es saskatu katra atsevišķa burta īpašo melnumu un formas asumu. Vienlaikus es brīnišķīgi varu apjaust sniegbaltās lapas kontrastu. Tāpat es jūtu tās gludo virsmu ar saviem pirkstiem. Un, apzinoties visus šos faktorus, es vienlaikus varu sajust, cik vienmērīgi paceļas un nolaižas mans krūškurvis lasīšanas laikā, savukārt galva it kā piekrītoši māj, bet mana zemapziņa var konstatēt to, kas gatavojas kristalizēties par ideju, kura izmainīs manu uztveri, kas atļaus man apzināties savu sievišķību daudz vieglāk, nekā man jebkad ir ienācis prātā. Tāpēc es ar prieku varu pieņemt savu seksualitāti un tās izteiksmes formas. Kad es eju pa ielu, aiz manis paliek seksuālā enerģijā mirdzošas pēdas, un es uztveru tikai tās domas, kas mani atbalsta un ļauj justies labi.

Es mīlu dzīvi un brīvi plūstu pa dzīvi, atstājot aiz sevis šīs mirdzošās pēdas. Cilvēki man apkārt atspoguļo mīlestību un labestību, ko es izjūtu attiecībā pret sevi. Es mīlu savu augumu, pa kuru virmo glāsmains siltums no papēžiem līdz matu saknēm un no matu saknēm līdz papēžiem.

Tas tāpēc, ka ir kaut kas tāds, ko es esmu palaidusi garām, un mana zemapziņa zina, kā atgriezties un no jauna to ieraudzīt šajos melnajos burtos. Ieraudzīt - tas nozīmē, ka es varu atgriezties un izjust iepriekšējās sajūtas zemapziņas līmenī, kad man bija tā konkrētā sajūta. Tikai tajā reizē mana zemapziņa var paskatīties uz to savādāk un noskaidrot, kad tas bija tajos gadījumos, kad es to izdarīju pilnīgi pareizi, kas atšķiras no tiem gadījumiem, kad es to izdarīju tikai it kā pareizi.

Es varu atpazīt šo sajūtu. Šī sajūta var atnākt pie manis sapnī šīs nakts laikā. Varbūt, es šo sapni atcerēšos, varbūt, ne. Tas nav svarīgi.

Es lūdzu savu zemapziņu šonakt, sapņa laikā, izmantot iespēju un izšķirot manas sajūtas un izvēlēties to, kas pareizs un efektīvs, un ko es gribu apgūt un saglabāt kādā dabīgā formā, tā, kā tuvākajās dienās, nedēļās un mēnešos es atklāšu sevī jaunas domas un iemaņas. Es uztveru tikai tās domas, kas mani atbalsta un ļauj man justies labi, jo es mīlu dzīvi un savu augumu. Kad es skatos spogulī, mana seja kļūst jaunāka, un tajā pašā laikā es zinu, ka varu likt kaut kādā veidā ar savu gribu ietekmēt sava auguma formas, izmainīt tās pēc savas patikšanas. Mani taukaudi un muskuļi pilnīgi pakļaujas manai gribai, jo es esmu Burvīga.