Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Par spļaušanu pāri plecam jeb kā neatdot savu dvēseli velnam

Redakcija
Redakcija

Jau izsenis valda uzskats, ka nevajag spļaut pār labo plecu. Kāpēc? Tāpēc, ka katram cilvēkam ir savs Sargeņģelis, kas pasargā cilvēku no kļūmīgiem soļiem, atvieglo situāciju, kad cilvēks nokļūst nelaimē, palīdz cilvēkam rast pareizu atbildi dažādās dzīves situācijas. Sargeņģelis atrodas pie labā pleca. Tāpēc jau ir mācība nespļaut pār labo plecu un nepiespļaut acis savam Sargeņģelim.

Paralēli labajam Sargeņģelim, katru cilvēku jau no dzimšanas pavada arī sliktie, sātaniskie spēki. Tie atrodas pie cilvēka kreisā pleca un seko, lai nepalaistu garām izdevību iekaitēt cilvēkam brīdī, kad tas ir mazāk uzmanīgs, dusmīgs, kad cilvēkam parādās atriebības kāre vai vēl kāda cita negatīva doma. Sātaniskie spēki vienmēr mēģina cilvēkam ausī iečukstēt kādu nekrietnību, pamudināt uz pašnāvību, ievest kārdinājumā, "izsist no sliedēm", sajaukt notikumu gaitu.

Ir tāds ticējums: ja džinkst kreisajā ausī, tad Velns ir bijis pie Sātana, lai sniegtu atskaiti par dienā padarītajiem darbiem (lasiet - NEdarbiem). Reizē ar džinkstoņu viņš atgriežas atpakaļ pie cilvēka, lai turpinātu savu darbu un uzmanītu cilvēka vājuma brīžus, kuros viņš varētu iesaistīties ar saviem NEdarbiem.

Velns ir centīgs darbonis un uzmana cilvēku ik katru brīdi - visu diennakti. Tomēr ir laika periodi, kad viņa aktivitāte ir intensīvāka un viņš mēģina stiprāk aizskart cilvēku, viņa enerģijas lauku, domāšanu. Visaktīvāk negatīvie spēki darbojas: pusnaktī; pusdienlaikā; īsu brīdi pirms saules lēkta un īsu brīdi pēc saules rieta; ap 3:00 naktī; Ivana Kupala naktī (no 6 uz 7 jūliju).

Ja cilvēks, pirms sēšanās nenomazgā rokas, tad reizē ar viņu pie galda maltīti ietur arī sliktie spēki. Tāpēc, ja pirms ēšanas nav iespējams nomazgāt rokas (vai dikti negribas to darīt), tad uzpūtiet uz rokām trīs reizes, tādā veidā aizdzenot sliktos spēkus no maltītes.

Sekojot dažādiem padomiem, lai nepiesaistītu sliktos spēkus, nedrīkst uz galda atstāt neapsegtu, neapklātu ēdamo; ilgstoši turēt ūdeni vaļējā traukā; vakaros ir jāaizklāj spogulis, ja tas atrodas guļamistabā pretī gultai. Ikdienā jācenšas neizmantot tādus vārdus kā "sātans", "velns", bet gan tos aizvietot ar "tas", "viņš", "negatīvie, sliktie spēki".

Jo biežāk tiek nosaukti, pieminēti sliktie spēki konkrētā vārdā, jo stiprāk viņi pieķeras pie cilvēka.
Senči bija pārliecināti, ka ik katru brībi notiek cīņa starp labajiem Sargeņģeļiem un tumšajiem spēkiem. Vienu brīdi uzvar vieni, bet citu brīdi jau otri. Daudz kas ir atkarīgs no paša cilvēka rīcības. Tāpat kā Sargeņģeļi, arī tumšie spēki savās piezīmēs atzīmē katra cilvēka labos un sliktos darbos. Brīdī, kad cilvēks šķiras no zemes dzīves, notiek cīņa par cilvēka dvēseli starp labajiem un ļaunajiem spēkiem. Tiek uzskaitīti cilvēka dzīves laikā veiktie labie un ne visai labie darbi.

Sindija Eldmane, diplomēta, serficēta astropsiholoģe

Tālrunis privātām konsultācijām: 29745239

     [+] [-]

, 2013-11-01 16:27, pirms 10 gadiem
No viena māņticību grāvja otrajā. Ja vēlies būt draudzībā ar Dievu un vēlies, lai Kristus ir tavs sargs, tad jebkuru rīcību pārbaudi Svētajos rakstos. Bībelē ir konkrēta situācija Marka ev. 7.nodaļā, kur Jēzus māceklis ēda nemazgātām rokām un farizeji par to bija sašutuši. "Tā jūs atmetat Dieva bausli, lai turētu savu likumu. " teica Kristus un tā nudien arī ir, jo nemazgātas rokas nekādi neattālina cilvēku no Dieva un Jēzus Kristus žēlastības asinīm. Tāpat kā neapklāti trauki vai jebkura cita cilvēku izdomāta lieta. Ja mēs gribam svētību un aizsardzību savā dzīvē, tad ir jādara tikai viena lieta un tā caurvij visus Svētos rakstus "Tev būs Dievu, savu Kungu, mīlēt no visas savas sirds, ar visu savu dvēseli, ar visu savu spēku un ar visu savu prātu un savu tuvāko kā sevi pašu."

     [+] [-]

, 2013-11-01 16:33, pirms 10 gadiem
Un kas attiecas uz cilvēka pēcnāves dzīvi un viņa nokļūšanu debesīs vai ellē! Neviens cilvēks nevar sev nopelnīt debesis, jo neatkarīgi no tā cik reizes kāds cilvēks ir apzadzis banku un cik nabagus pabarojis, tiesas dienā viņš tiks ielikts cietumā!

Mat.ev. 19.nodaļa

25 Bet Viņa mācekļi, to dzirdēdami, ļoti izbijās un sacīja: "Kas tad var tikt pestīts?"
26 Un Jēzus tos uzlūkoja un tiem sacīja: "Cilvēkiem tas nav iespējams, bet Dievam visas lietas iespējamas."

Un lūk arī tas vienīgais ceļs un patiesība, kas var mūs ievest debesīs -

Jāņa ev. 3.nodaļa

16 Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,