Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Astrologa padomi: Kā naudu ne tikai piesaistīt, bet arī noturēt

Redakcija
Redakcija

Horoskops var daudz pastāstīt par cilvēku, tai skaitā arī par viņa finansiālo stāvokli.
Naudas jautājumi lielākā vai mazākā mērā interesē visus, taču tikai nedaudziem ienāk prātā, ka par šo tēmu var iegūt pietiekami detalizētu informāciju pie astrologa. Vai jums izdosies kļūt bagātam, kāpēc nevinnējat loterijās, vai varat pelnīt vairāk, nekā šobrīd?

Horoskops var pastāstīt ne tikai par personības psiholoģiskajām īpatnībām un saderības aspektiem (kas mums visvairāk interesē), bet arī par daudzām citām cilvēka dzīves jomām un tendencēm.

Iespējas nopelnīt daudz naudas, ticamība iegūt lielu bagātību, noslēdzot veiksmīgu darījumu, laimests loterijā vai naudas peļņa smagi strādājot – to visu ikviens var redzēt sava likteņa kartē.

Bagātība vai nabadzība?

Kā veidojas bagātība vai nabadzība? Te svarīgi divi procesi- – pelnīšana un tērēšana.

Iegūt naudu var visdažādākajos veidos, taču te liela nozīme ir arī cilvēka rakstura iezīmēm un darbības sfērai, kā arī ģimenes saitēm, un vienkārši veiksmei. Vienmēr vajadzētu zināt, kā rīkoties ar līdzekļiem, kas ir jūsu īpašumā, kam tērēt un kad ietaupīt.

Dažiem varbūt tas nepatiks, bet ikviena dzīvē tiešām eksistē zināmi „griesti”, augstāk par kuriem noteikti neaizsniegsiet, un šie griesti redzami jūsu horoskopā.
Teiksim, daudziem ir nosliece uz azartspēlēm, bet tendences laimēt tiem pašiem cilvēkiem var nebūt. Tāpēc loterijas biļešu pārdod daudz, , bet vinnē tikai tie, kuriem horoskops to pieļauj, ņemot vērā dzimšanas brīdi un planētu izvietojumu spēles laikā.

Taču tas viss nenozīmē, ka finansiālā labklājība vai, tieši pretēji, grūtības ir nolemtas un horoskopā ierakstītas. Zinot savu dzīves karti, ir iespējams regulēt šos jautājumus.

Vispirms mums jāzina dzimšanas horoskops, cik ļoti spīd bagātība un kādā veidā to visreālāk ir iegūt. Tas var būt mantojums, vai peļņa, strādājot zināmā sfērā, tas ir, vajag zināt, kādā tieši jomā. Varbūt tieši sadarbībā ar citiem cilvēkiem (kāds pelna vairāk, pateicoties protekcijai, bet kādam vajag sisties pašam)

Horoskops parāda arī iespējamos izdevumus naudas operācijas – piemēram, noslieci iepīties riskantās finansiālās avantūrās vai tendenci pārlieku tērēt. Tālāk – jau paša cilvēka personīgā lieta. Zinot savu rakstura īpatnību, var vienkārši konkrētās situācijās atteikties no tiem vai citiem soļiem, pateikt sev: „Jā, man raksturīgs skaisti mētāties ar naudu, bet, šoreiz varbūt nevajag?”

Tādas īpašības, kā taupīgums, ekonomija vai pat skopums, arī ir noteikti horoskopā un zināšanas par to, ļauj zināmā veidā koriģēt savas darbības, kas saistītas ar finansiāliem jautājumiem.

Likumsakarīgi, iespējas materiālajai labklājībai katram ir citādas un citādi ierobežotas, bet, zinot savas īpatnības, ir iespējas atklāt potenciālu, kas ielikts mūsos piedzimstot un izvairīties no nevajadzīgām kļūdām.

Planētu ietekme

Astroloģijā par visu, kas saistīts ar materiālo stāvokli, var uzzināt, ņemot vērā Venēras un Jupitera pozīciju un aspektus, kas senajās astroloģiskajās grāmatās tiek dēvēti par planētām - labdariem.

Pēc seno astrologu domām, Venēra norāda uz „mazajām laimēm”, bet Jupiters uz „lielo laimi”. Bez tam, Venēra horoskopā simbolizē mājas naudas pārvaldnieci, un viņas īpatnības pastāstīs par galvenajām tendencēm finansu sfērā.

Atbilstoši, dominējošs Venēras novietojums (Vērša un Svaru zīmē) harmoniskos aspektos nozīmēs, ka cilvēkam, kā minimums vienmēr pietiks naudas kaut vai tai pašai sviestmaizei, bet pacenšoties – arī lielākai materiālajai labklājībai.
Svarīgi novērtēt arī Jupitera novietojumu. Šī planēta iemieso paplašināšanās principu. Bagātības vairošanās, veiksme, peļņa, ieguvums – tas viss saistīts ar Jupiteru (ne jau velti tā ir vislielākā planēta Saules sistēmā)

Jupitera riņķošanas cikls - 12 gadi, kas nozīmē, ka katrā Zodiaka zīmē viņš atrodas aptuveni gadu. Spēcīga Jupitera ietekme ir Strēlnieka, Zivs un Vēža zīmē, kas dod cilvēkiem veiksmi naudas lietās, visuma spēku aizsardzību.
Interesanti, ka tie, kam seko veiksme un panākumi, parasti paši atšķiras no citiem ar izteiktu dāsnumu un tendenci pārlieku tērēt, riskantiem finansu darījumiem.

Taču ne tikai dzimšanas brīdī dotajām tendencēm ir nozīme materiālajā labklājībā. Ļoti svarīgi ir tas, kas notiek ar cilvēku dzīves laikā, kādus lēmumus viņš pieņem, ko mācās. Kaut gan arī to zināmā veidā nosaka horoskops, bet izvēle jau vienmēr ir.

Kā kļūt bagātam?

Ja esat ieplānojuši kādu svarīgu un nopietnu finansiālu lietu, teiksim, naudas noguldīšanu vai nekustamā īpašuma iegādi, vēlams izvēlēties tam veiksmīgu brīdi.

Piemēram, ja vēlaties, lai kapitāls mainītos, pieaugtu, vajadzētu slēgt darījumu pirmajā lunārā mēness pusē vai labāk pirmajā nedēļā. Ja jūsu uzdevums – saglabāt līdzekļus pēc iespējas ilgāk, tad labāk darboties lunārā mēness trešajā nedēļā.

Plānojot parakstīt svarīgus finansiālus dokumentus, ir vērts pārliecināties, ka tas nenotiek reakcionārā Merkurija periodā (tas tiek novērots aptuveni divas reizes gadā trīs nedēļu garumā), citādi iespējami kavējumi, grūtības un sarežģījumi naudas lietās.

Investējot naudu kaut kādā darījumā, pārliecinieties, lai Mēness neatrastos „bez kursa” stāvoklī (šādu informāciju var iegūt daudzos astroloģiskajos saitos), citādi nekādus ienākumus no saviem līdzekļiem neiegūsiet, varat iegūt tikai zaudējumus.

Spert kaut kādus nozīmīgus soļus naudas lietās jauna mēness, pilnmēness vai mēness aptumsuma dienās nerekomendē.

Vislabākais veids, kā nodrošināt lielāku vai mazāku materiālo labklājību uz gadu – pēc iespējas vairāk saņemt dāvanas (īpaši naudas izteiksmē) dzimšanas dienā.

Astroloģiski Saule dzimšanas dienā atgriežas tieši tajā punktā, kur tā bija dzimšanas brīdī, kaut gan katru gadu citā laikā – no rīta vai vakarā. Šajā brīdī formējas gada horoskops un tuvākās divpadsmit dienas var pastāstīt par tuvākajiem divpadsmit mēnešiem.

Tādā veidā, dzimšanas dienā un mazliet vēlāk saņemtās dāvanas simbolizē to peļņu, ko cilvēks saņems gada laikā. (Tas izskaidro arī seno tradīciju – nedāvināt dāvanas pirms laika, jo tad tām nebūs ietekmes nākotnes ieguvumiem un panākumiem.)

Liktens zīmes

Taču, ja jūs nezināt savu horoskopu un esošo astroloģisko situāciju, tie vienalga strādā, jūs tos jūtat un varat izmantot parastās norādes ikdienas dzīvē.

Ja šorīt jums viss krīt ārā no rokām, saplīsa zābaka slēdzis, bet vajadzīgais autobuss aizgāja gar degunu – nu, ko, iespējams, vajag atlikt uz vēlāku laiku ieplānotās svarīgās lietas, vienalga nekādas jēgas no tām nebūs.
Ja šodien viss veicas, jums visi smaida, jūs visur paspējat – tātad, šodiena ir jūsu diena (tas ir, patiesi, šī ir jūsu veiksmes diena jūsu individuālajā horoskopā).

Parasti tādas dienas mēs pavadām bezdarbībā, jo viss ir labi un priecīgs prāts, un ne vienmēr realizējam visas iespējas. Bet ir iespējams šo veiksmes vilni izmantot kaut kam daudz nopietnākam – uzdrīkstieties, tieši šodien jums ir iespējas uzvarēt!

Plānojot nopietnus pirkumus, ieguldot lielākas naudas summas, būtu labi iegūt individuālu astrologa konsultāciju.

Noslēgumā svarīgi atzīmēt vēl vienu naudas īpatnību. Cilvēkiem eksistējot pasaulē jau daudzus tūkstošus gadu, viņi ir pārvērtušies par sava veida enerģētiskās maiņas līdzekli. Tāpēc iekšējā harmonija, pozitīvs noskaņojums biežāk pievelk veiksmi un materiālo labklājību, nekā grūtsirdīga un pārlieka uzmanība dzīves negatīvajām pusēm.

Veiksmi Jums un uzplauksmi!

Ieskaties! Tas ir noderīgi un interesanti!

Apgādā Zvaigzne ABC izdotās grāmatas "Numeroloģija. Skaitļi un to ietekme" autore Rozmarija Templtone numeroloģiju un Pitagora teoriju sāka apgūt 17 gadu vecumā savas vecmāmiņas Hetijas Templtones – 20. gadsimta vidus Austrālijas ievērojamākās numeroloģes – vadībā. Šajā grāmatā autore Hetijas Templtones atziņas papildinājusi ar savu pieredzi un skatījumu.

Rozmarija Templtone izklāsta pašpalīdzībai noderīgās numeroloģijas pamatus, kuri noderēs gan iesācējiem, gan interesentiem, kas nolēmuši dziļāk iepazīt šo skaitļu mācību. Sekojot skaidri saprotamām un visaptverošām pamācībām, katrs spēs aprēķināt un izskaidrot savu vai cita cilvēka noteicošo, dienas, likteņa un personīgo gada skaitli. Lasītājs apgūs prasmi zīmēt un analizēt dzimšanas datuma un vārda matricas, vektorus un piramīdas, kas attēlo mūža laikā gaidāmās virsotnes un kritumus. Grāmatā sniegti daudzi piemēri, kuri liecina par skaitļu ietekmi uz slavenu cilvēku dzīvi.