Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 21. maijs – Ernestīne, Ingmārs, Akvelīna

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Ernestīne, Ingmārs, Akvelīna. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Ernestīne

Ernestīne ir draudzīga, enerģiska, kaismīga un vienmēr optimisma pilna. Viņai patīk atrasties uzmanības centrā, būt pamanītai un novērtētai. Jau no dabas Ernestīne ir apveltīta ar artistismu un aktrises talantu. Ja kaut ko vēlas, noteikti to iegūst savā īpašumā. Ja kādu iekāro, tad apbur tik spēcīgi, ka iekārojamais objekts nespēj pretoties. Visu viņa spēj izanalizēt, pārdomāt un prasmīgi atrisināt. Savas vētrainās dabas dēļ spējīga aizraut un iedvesmot arī citus cilvēkus. Laba psiholoģe un cilvēks, kas spēj paredzēt notikumus vismaz dažus soļus uz priekšu.

Ernestīnei likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu īpašā misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Ingmārs

Ingmārs ir labsirdīgs, atklāts, līdzcietīgs, drosmīgs un apveltīts ar asu prātu. Viņam ir tieksme dominēt un būt noteicējam. Ingmārs tiecas pēc pilnības un tic ideāliem. Visu, ko dara, veic ar lielu atbildības sajūtu un pēc vislabākās sirdsapziņas, pievēršot uzmanību pat sīkākajām detaļām. Necieš melus un izlikšanos. Par sevi pārliecināts, drosmīgs un centīgs. Labprāt savu dzīvi ziedo augstāku mērķu vārdā. Vēlas būt atzīts un novērtēts. Labprāt par kādu rūpējas.

Ingmāram likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Akvelīna

Akvelīna ir gudra, līdzsvarota, mērķtiecīga, izturīga un ar stipru gribasspēku apveltīta personība, kas dzīvē savā izvēlētajā jomā spēj daudz ko sasniegt. Viņa ir labs organizators un vadītājs, nebaidās no grūtībām, ir runīga, taču prot glabāt svešus noslēpumus. Komunikabla un draudzīga. Apveltīta ar mākslinieciskiem un radošiem talantiem. Mīl dzīvi un augstu vērtē savu neatkarību. Akvelīnai ir laba gaume un smalka skaistuma izpratne. Viņa ir jūtīga, labsirdīga un miermīlīga. Alkst pēc fiziska un garīga komforta.

Akvelīnai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.