Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 13. janvāris – Harijs, Ārijs, Āris, Aira

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Harijs, Ārijs, Āris, Aira. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Harijs

Harijs ir apveltīts ar milzīgām darba spējām un apskaužamu izturību. Viņš ir neapstrīdams līderis un apkārtējo virzītājspēks. Harijs ir neatkarīgs, spēcīgs un drosmīgs. Vienmēr stājas pretī jebkuram dzīves izaicinājumam, ir neatlaidīgs šķēršļu pārvarēšanā un cīņā ar grūtībām. Uz visām lietām Harijam ir savs skats un sava saprašana. Viņš necieš nīkuļus un čīkstētājus, labi orientējas cilvēkos, patīk sievietēm. Ir labs diplomāts un orators, apveltīts ar daudziem mākslinieciskiem talantiem un spējām, taču šos talantus pats ne vienmēr prot novērtēt.

Harijam likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam- attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Ārijs

Ārijs ir gudrs, līdzsvarots cilvēks ar tieksmi vadīt un komandēt, taču viņam tas ne visai labi padodas. Neskatoties uz savām iedzimtajām darba spējām, Ārijam patīk arī paslinkot un reizēm šī iemesla dēļ laikā netiek izpildīti svarīgi darbi. Tomēr no visām nepatikšanām viņš prot izgrozīties un vienmēr tiek cauri sveikā. Ir nelabojams estēts un mīl pafilozofēt par dzīves jēgu. Nepanes paškritiku, taču mīl visu skaisto un brīnišķo. Dzīvē tiecas pēc stabilitātes, taču bieži vien pats ir par iemeslu tās trūkumam.

Ārijam likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.

Āris

Āris ir strādīgs, ar iniciatīvu un degsmi apveltīts cilvēks. Labs vadītājs un organizators. Radošs, ideju pilns un neatkarīgs. Viņš nekad neatkāpjas grūtību priekšā, vienmēr izvirza mērķus un arī sasniedz tos. Attiecībās ar cilvēkiem patiess, draudzīgs, taču nepiekāpīgs. Dzīvo savu ideju vārdā. Prot saskatīt lietas būtību un pārvarēt jebkurus šķēršļus. Apveltīts ar mākslinieciskiem talantiem, viņš tomēr ne vienmēr tos izvēlas par savas dzīves pamatu, dodot priekšroku praktiskākām lietām.

Ārim likteņa (vārda) skaitlis ir 4

Jūsu misija ir radīt kaut ko, kam ir ilglaicīga vērtība.
Jūsu uzdevums- būt praktiskam un cītīgi strādāt, uzturot kārtību un pārliecību par to, ka drošība ir garantēta.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties radīt tradicionālas vērtības, palikt nelokāms un saglabāt stabilitāti. Pat, ja esat spītīgs un aizdomu pilns, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai vadītu un organizētu. Veidojiet balstu, lieciet pamatus un būvējiet uz tiem.

Aira

Aira ir izteikts līderis. Gudra, mīļa, jautra un dzīvespriecīga. Viņas klātbūtnē apkārtējie jūtas silti kā saulītes staros. Aira prot iedvesmot un radīt mājīguma sajūtu. Viņa ir strādīga un darāmo vienmēr veic kārtīgi un ar atbildības sajūtu. Pati ir sirsnīga un atklāta, tāpēc necieš melus un liekulību. Būt par viņas draugu un sabiedroto ir ļoti viegli, taču nodevību Aira nepiedod. Atriebīga gan nav, taču tos, kas viņai nopietni nodarījuši pāri, savā tuvumā vairs nepielaiž.

Airai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīga un bezrūpiga. Pat, ja esat kritiska vai grūtsirdīga, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai pašizteiktos. Esiet atklāta, pozitīva un drosmīga. Izsakieties atklāti.