Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:437, Did:0, useCase: 3


Dzīvot arhetipiski, dzīvot maģiski

Redakcija
Redakcija

Agrāk vai vēlāk, ātrāk vai lēnāk, bet esam nonākuši pie atklāsmes, ka galvenais iedvesmas avots sev esam tikai paši. Jā, protams, ir daudz aizraujošu, brīnišķīgu,pacilājošu, iedvesmojošu lietu, situāciju,cilvēku, dabas davānu, bet dziļāk tajā paskatoties, atklājam, ka nekas ārpusē tomēr nespēj tik dziļi mūs aizraut, kā mēs paši sevi. Ir situācijas, kad patiešām tas, ko dēvējam par ārpasauli, mūs sapurina, izsit no bedres, paņem pie rociņas utml, bet tik un tā -mēs tiekam vesti un IEPAZĪSTINĀTI paši ar sevi kā visa, tai skaitā IEDVESMAS veidošanu sevī. Katrā ziņā tie, kuri sevi audzina par MEISTARIEM, zina un iet uz to.

Lielisks veids, kā izkopt pašam savu "iedvesmošanos no sevis" ir dzīvot arhetipiski. Tad katra visikdienišķākā, par sadzīvisku dēvētā darbība vai situācija kļūst gigantiska, nozīmīga, svētīga. Paši izlemsiet -kāda tieši. Piemēram, vēlot kādam labudienu -mēs svētām šo cilvēku, visus viņa darbus, cilvēkus un situācijas, kurās viņš nokļūs šodien vēlāk vai citreiz. Mazgājot traukus, mēs nomazgājam un lūdzam Māti Zemi uzņemt visus netīrumus, ko esam paši vai kāds cits radījis. Samīļojot suni, kaķi vai citu dzīvnieku, sūtām mīlestību un apskāvienu it visiem Zemes dzīvniekiem. Samaksājot par preci vai pakalpojumu, atdodamies Pārpilnības plūsmai un svētām un sūtām tālāk Pārpilnības straumi uz ikvienu šīs brīnišķās pasaules stūrīti.

Varētu turpināt ar neskaitāmiem piemēriem, jo katrs mirklis un katra visikdieniškā iespēja var kļūt par tādu: arhetipisku, paša radītu brīnumainu un absolūti patiesu stāstu.

Iepatikās? Pamēģini, ja vēl neesi sācis to darīt. Tas pārvērtīs tavu dzīvi aizraujošā un nekad neizsīkstošā IEDVESMAS un RADOŠUMA spēlē, mistērijā. Tu dzīvosi to, ko dēvē par maģisko realitāti ( esmu jau rakstījusi agrāk par to). Ar visiem papildus bonusiem -saņemot atbildes no apkārtējās pasaules un tādu pašu gigantisku -arhetipisku, un visbeidzot atklāti sakot DIEVIŠĶU -atgriezenisko saiti vēl augstākā pakāpē nekā līdz šim.

Attēlos: Kādas Krētas taverniņas radošums bija katrā detaļā, katrā vietiņā. Bijām izgaidījušies stundu savu spinātu pīrāgu, izfotografējušies krustu-šķērsu un es sāku meklēt, kāpēc man te tik ilgi jābūt. Un tad biedzot sastapu viņu -titulbildē redzamo ARTEMĪDU

BAIBA KRANĀTE Uruyoga/Gaismas jogas izveidotāja, pasniedzēja
www.yogalifeart.lv