Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:437, Did:0, useCase: 3


Nedēļas nogalē notiks ceturtais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

Nedēļas nogalē notiks ceturtais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls (+VIDEO)
Publicitātes foto

No 17. līdz 19. jūnijam, Siguldā,tiek aicināti jogas pazinēji, entuziasti, kā arī tie, kuri vēlas iepazīties ar jogu, lai piedzīvotu ceturto Saulgriežu jogas un mūzikas festivālu.

Festivāls piedāvā jogas nodarbības, meditācijas, meistarklases par veģetāru ēdienu gatavošanas noslēpumiem, sarunas par veselību, apzinātas dzīves svarīgām tēmām un vēdisko astroloģiju, iedvesmojošas mūzikas koncertus un Gongu nakti. Latvijā ieradīsies pasaulē atzīti jogas meistari no Čīles, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Lielbritānijas, Vācijas, kas dalīsies ar zināšanām un vismaz 15 gadus ilgo jogas pieredzi.

Jogas festivāla ārvālstu viesi piedāvās – muzikālu Yogaflow workshop kopā ar Jocke Salokorpi un mūziķiem Jagaspace no Somijas, Kundalīnī jogas klasi Kā pārvarēt bailes un nedrošību kopā ar Paramžots Sings Khalsa no Beļģijas un Paramu Dianu no Vācijas, meditatīvu Hatha jogas izaicinājumu kopā ar Fredriku Binette no Zviedrijas, savukārt Jivan Mukta no Čīles piedāvās stāstu Dvēseles izturība.

Festivāla ietvaros iespēja uzkrāt pieredzi arī pie jogas pasniedzējiem no Latvijas – Svetlana Degtjarjova Kshatri jogas nodarbībā, Tamāra Bujanova ievads Ayengar jogā, Dace Keiša Dev Avtar – ievads Kundalīni jogā. Īpašs piedzīvojums gaidāms svētdienas rītā, kopā ar Ilvitu Kļaviņu 108 saules sveicieni. Sirds meditācija kopā ar pašmāju filosofu, garīgo prakšu pētnieku Valdi Svirski, vēdiskā astroloģija kopā ar Jāni Rieznieku un iedvesmojoša saruna Laikmeta izmisums un slogs kopā ar Inesi Dāvidsoni.

Šī gada festivāla jaunumsVeselības zona, kurā būtiskas sarunas par uzturu risinās vēdiskās psiholoģijas un filozofijas pasniedzējs Uģis Kuģis, kurš piedāvās lekciju Uztura psiholoģija, Andris Purviņš – īpašos Tējas stāstus, veģetāra un veselīga uztura entuziaste Dita Lase dalīsies veģetāru ēdienu gatavošanas noslēpumos, bet ar receptēm ilgmūžībai un imunitātei iepazīstinās Dr. Anre Riekstiņš.

Festivāla pirmo vakaru ieskandinās mūziķi no Austrālijas – harmoniskais duets Sacred Earth, par kura mūziku mēdz teikt: tā ir balzams dvēselei. Sacred Earth ir viens no Austrālijas ambientās mūzikas veiksmes stāstiem, jo pārdots vairāk nekā ceturtdaļmiljona šī dueta albumu. Iedvesmas koncertos piedalīsies sirds dziesminieks Lauris Valters, skaistās balss īpašniece Alise Joste, harmoniskā Kate Elpo, enerģiskā dziedātāja Antra Stafecka, skanīgo glāžu meistare Linda Mangule, koklētājs Kārlis Jirgens un skaņu virtuozi Godzi Caravan. Izmantojot saulgriežu enerģiju, 18.jūnija vakarā sāksies Gongu nakts, kuru piedzīvojot ir iespēja atbrīvoties no stresa un saspringuma, piepildīties ar mieru un atgūt dzīvesprieku.

Īpašu vērību festivāla rīkotāji pievērš ģimenēm ar bērniem, piedāvājot programmu, kas veltīta tieši mazākajiem – tajā ietverta joga bērniem un dažādas radošas aktivitātes, sadarbībā ar pašmāju iedvesmojošiem uzņēmējiem – “Otrā dzimšanas diena”, mīkstie kluči “Iglu Soft Blocks”, Latvijā radītajiem māla krītiņiem “Drawies”, lielformāta spēļu nomu “Lielās spēles” un kartona klučiem “Gigi block”.

Par apmeklētāju garšu baudām rūpēsies veģetārā kafejnīca Bhajan Cafe, bet galvenā pavāra uzdevums uzticēts veģetāro ēdienu meistaram no Indijas.

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls ir iespēja trīs dienas atpūsties no pilsētas steigas, piedalīties pasaules jogas meistaru nodarbībās, harmonizēt sevi un piepildīties ar saulgriežu enerģiju, gūt priekšstatu, kā palīdzēt sev un savam ķermenim dzīvot pilnvērtīgi.


#pielaikojogu

Par ieejas kartēm un plašāku programmu lasi šeit : www.jogasfestivals.lv.