Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Astroloģijas kursi 2019./20.mācību gadā Kurzemē: Saldū, Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā un Aizputē un Tukumā

Redakcija
Redakcija

Sveicināti visi astroloģijas-interesenti! Tuvojas jaunais mācību gads! Tāpēc atkal aicinu interesentus apgūt astroloģijas ABC! Planētu ciklu noslēpumu jums pavērs plašu skatījumu uz Visuma lielajām likumsakarībām! Kurzemes pilsētās un lauku teritorijās dzīvojošie- tie domāti tieši jums! Mācības domātas tiem, kam šī tēma interesē, bet priekšzināšanu nav. Kursi notiks 1 x mēnesī, sestdienās vai svētdienās, kā nu kurā pilsētā.

Saldū un Liepājā sestdienās, Ventspilī, Kuldīgā un Tukumā– svētdienās! Mācīsimies 5 stundas tikai astroloģiju! Daudz praktizēsim, pētīsim konkrētas astroloģiskās kartes, situācijas. Jaunajiem kursantiem vēlāk būs iespējas arī turpināt un padziļināt zināšanas nākošajos līmeņos. Jau šobrīd 2. līmeņa studijas notiks Aizputē- 2 x mēnesī sestdienās un Hamburgas astroloģiju 3.īmeni apgūsim Ventspilī- svētdienās. Tie kam ir priekšzināšanas klasiskajā astroloģijā arī variet pievienoties mūsu radošajām komandām! Kursos valda jautra un nepiespiesta gaisotne! Ar mīlestību un degsmi pati nodarbojos ar astroloģiju, tāpēc centīšos jūs kā vien var aizraut ar šo zināšanu apguvi un nodot savu pieredzi jums, mīļie studenti! Uz tikšanos septembrī un oktobrī! Ja kāds nepaspēj grupai pievienoties pirmajā nodarbībā, to var paspēt arī vēlāk, viss iz iespējams-atliek vien vēlēties!

Programmas, kur redzami nodarbību datumi un visa papildus informācija par kursu nolikumu tiek nosūtīta e-pastā.

Gaidu jūsu pieteikumus mācībām!

Mīlestībā un ar cieņu:
astroloģe Ilze Reiha.
Tel.nr. 22027839
astrocentrs@inbox.lv